Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı’nın Gediz’i Uraz Kaygılaroğlu, rol arkadaşı ile sevgili oldu!

Sefirin Kızı’nın Gediz’i Uraz Kaygılaroğlu, rol arkadaşı ile sevgili oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bodrum Yalıkavak’ta yeni sevgilisi ile görüntülenen Uraz Kaygılaroğlu, 2019 yılında kızı Ada’nın annesi Melis İşiten’den boşanmıştı. Hürriyet’in haberine göre ünlü oyuncu, yeni sevgilisi ile plajda görüntülendi. Uraz Kaygılaroğlu’nun gizemli sevgilisinin Cemre Ebüzziya olduğu iddiası da magazin gündeminde yer aldı.

Kara Komik filminde Uraz Kaygılaroğlu ile Cemre Ebüzziya birlikte rol almıştı. Film setinde tanışan ve aralarında yakınlaşma başlayan ikilinin plajdaki samimi halleri kameralar tarafından da görüntülendi.

Geride bıraktığımız sezon Sefirin Kızı dizisinde Gediz Işıklı karakteri ile büyük ilgi gören Uraz Kaygılaroğlu, yeni aşkı ile magazin gündemini de salladı. Oyuncunun, geçtiğimiz aylarda Aslı Enver ile görüştüğü ve ikilinin birbirlerinden elektrik alamayınca da bir ilişkinin yaşanmadığı ortaya çıkmıştı.

Cemre Ebuzziya, Kara Komikler 2 filminde Songül karakterine hayat verdi. Oyuncu, 2011 yılından bu yana projelerde yer alıyor. Muhteşem Yüzyıl’da Helena olarak dikkat çeken oyuncu, en son Bartu ben isimli dizide de Serap karakteri ile yer almıştı.

Uraz Kaygılaroğlu, boşanmasının ardından ilk kez yeni aşkı ile kameralar tarafından görüntülenmiş oldu.