Ana sayfa Sosyal Medya Uraz Kaygılaroğlu’nun Sefirin Kızı dizisindeki manevi kardeşi ve kankası!

Uraz Kaygılaroğlu’nun Sefirin Kızı dizisindeki manevi kardeşi ve kankası!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, Sefirin Kızı dizisinde canlandırdığı Gediz Işıklı karakteri ile büyük dikkat çekti. Geride bıraktığımız sezonun en çok konuşulan isimlerinden olan ünlü oyuncu, tatilde ise dizideki yönetmeni Emre Kabakuşak ile dostluğu ile de dikkat çekiyor.

Instagram hesabında takipçi sayısını 2 milyona çıkartarak hızla yükseliş sergileyen Uraz Kaygılaroğlu, geçtiğimiz gün yaptığı paylaşımda Emre Kabakuşak için “Başka bir anneden erkek kardeşim” mesajıyla büyük ilgi görmüştü.

Sefirin Kızı dizisinde çekimlere ara verildiğinden bu yana tatilde olan Uraz Kaygılaroğlu, Emre Kabakuşak ile sık sık paylaşım yaparak, birlikte tatil anıları biriktirdiklerini gösterdi. Oyuncu, yeni paylaşımında şöyle yazdı: “Ne olacaksa olsun be!”

Uraz Kaygılaroğlu'nun Sefirin Kızı dizisindeki manevi kardeşi ve kankası! 7

Uraz Kaygılaroğlu hakkında magazin gündeminde ise yeni bir aşk iddiası dillendiriliyor. Bodrum Yalıkavak’ta yeni sevgilisi ile görüntülenen Uraz Kaygılaroğlu, 2019 yılında kızı Ada’nın annesi Melis İşiten’den boşanmıştı.

Hürriyet’in haberine göre ünlü oyuncu, yeni sevgilisi ile plajda görüntülendi. Uraz Kaygılaroğlu’nun gizemli sevgilisinin Cemre Ebüzziya olduğu iddiası da magazin gündeminde yer aldı.