Ana sayfa Sosyal Medya Sefirin Kızı’nın yükselen yıldızı Uraz Kaygılaroğlu’na tavır başka!

Sefirin Kızı’nın yükselen yıldızı Uraz Kaygılaroğlu’na tavır başka!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’de ekrana gelen dizisiyle dikkatleri son dönemde iyice üstüne çeken oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, yarın (7 Eylül) akşamı yeni bölümü yayınlanacak olan Sefirin Kızı dizisiyle ilgili takipçilerine hatırlatma yaptı.

Oyuncu bilindiği gibi dizide Gediz karakterini oynuyor. Neslihan Atagül’ün Nare’yi ve Engin Akyürek’in de Sancar’ı oynadığı dizide izleyici için ‘Sefirin Kızı bir yana, Gediz bir yana’ durumu yaşanıyor adeta. Zira Akyürek’in oynadığı Sancar, gittikçe daha da gelenekselleşen bir karakter oldu. Üstelik tüm yaşananlara rağmen hala Nare’yi konağa metres ya da kuma gibi hissettirecek eylemler peşinde.

Nare ise o eğitimli, güçlü, Avrupa’da yaşamış bir kadın olmasına karşın, aciz bir karaktere dönüştürülmeye başladı. İşte bu durum diziyi izleyenlerin tepkisini çekerken, dizinin yükselen yıldızı ise Gediz karakteri oldu. Çünkü izleyici Gediz’i çok daha düşünceli, hassas, duyarlı, akıllı, nazik, sevecen, hoşgörülü ve güvenilir buluyor.

Sefirin Kızı'nın yükselen yıldızı Uraz Kaygılaroğlu'na tavır başka! 8

Sosyal medyada yapılan son yorumlarda, Nare ile Sancar karakterini yerden yere vuran izleyici, Gediz karakterini ise el üstünde tutuyor. Hatta artık Nare ve Gediz aşkını istiyor. Tabii bunların hepsi senaryo. Uraz Kaygılaroğlu’na da böyle bir rol düşmüş ve o da başarıyla rolünü oynuyor.

Ancak oyuncunun son dönemde daha da popüler olmasında Gediz’in payı da büyük. Takipçilerine yarınki buluşmayı hatırlattığı paylaşımına bile “Sen varsan geliriz, özledik, heyecanla, evet tabii ki, seve seve” şeklinde yorumlar gelmekte.

Bodrum’da çekilen dizinin 4 bölümü stokta olduğu için çekimler henüz başlamadı. Kaygılaroğlu da hala tatilde olduğunu düşündüren bir fotoğrafıyla takipçilerine böyle seslendi…

yarın görüşüyo muyuz?

Sefirin Kızı'nın yükselen yıldızı Uraz Kaygılaroğlu'na tavır başka! 9