Ana sayfa Dizi Haberleri Seksenler 4. bölümünde Şahin kimseyi kendisine inandıramıyor!

Seksenler 4. bölümünde Şahin kimseyi kendisine inandıramıyor!

tarafından ker_def

TRT 1’in fenomen dizisi “Seksenler” bugün saat 18. 00’da dördüncü bölümüyle ekranlara geliyor. Yapımcılığını Birol Güven’in, senaryosunu Birol Güven ve MinT yazar ekibinin üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Bora Tekay’ın oturduğu sevilen dizi “Seksenler” hafta içi her gün yayınlanıyor.

Mahalle duygusu, yardımlaşma, dayanışma, aile bireylerinin birbirlerine olan sevgisini aynı sıcaklığıyla yansıtan Seksenler’in dördüncü bölümünde neler olacak? İşte detaylar…

Fehmi ve Rukiyelerin evinde, hep beraber yaşadıkları için Ahmet’le hiç baş başa kalamayan Gülden bunu bir sorun haline getirir. Gülden bu sıkıntısını Ahmet’le paylaşır ve beraber bir karar alırlar. Ancak Ahmet ve Gülden’in aldığı bu kararı, Fehmi ve Rukiye’ye söylemek oldukça zordur. Bu zor görev de Ahmet’i beklemektedir.

Seksenler 4. bölümünde Şahin kimseyi kendisine inandıramıyor! 8

Rıza Amir ve Selahaddin, bir hırsız çetesinin peşine düşer. Bu hırsız çetesinin soymadığı dükkan, ev, bina kalmamıştır. Rıza Amir ve Selahaddin hırsız çetesinin peşindeyken, birkaç şüpheli kişinin Çınaraltı Mahallesindeki inşaatın etrafında dolanması dikkat çeker.

Şahin, Sami’nin ona herkesin içinde kızmasına çok alınmaktadır. Elvan da bunun üzerine babasıyla konuşur. Sami artık, Şahin’e sadece baş başayken kızmaktadır. Durum böyle olunca Şahin hiç kimseyi, Sami’nin kendisine kötü davrandığına inandıramaz.

Seyfi, Butik Ali’yi takip eder ve Butik Alinin parklarda, sokaklarda boş boş gezindiğini, işe gitmediğini görür. Ancak Nurten’e bunu kanıtlayamaz. Seyfi bu yüzden bir kamera bulup Butik Ali’yi çekmeye karar verir. Butik Ali’nin yalanının ortaya çıkması an meselesidir!

Seksenler 4. bölümünde Şahin kimseyi kendisine inandıramıyor! 9

Gündelik hayatı anlatan, bugünlerde kaybolmak üzere olan değerleri eskiden olduğu gibi kayıt altına almaya devam eden Seksenlerin kadrosunda; Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Yasemin Conka, Ayşe Tolga, Kemal Kuruçay, Tolunay Donat, Hakan Bulut, Betül Berk, Suzan Kardeş, Berat Yenilmez, Ceyhun Fersoy, Begüm Öner, Necmi Yapıcı, Özlem Balcı, Hacı Ali Konuk, Onur Dilber, Faruk Sofuoğlu, Ali Fuat Pekzeren, Aşkın Şenol, Osman Büyükercan ve sürpriz isimler yer alıyor.