Ana sayfa Sosyal Medya Afra Saraçoğlu’nun Seyran karakterinden ders çıkartması kendisi adına çok olumlu bir tavır!

Afra Saraçoğlu’nun Seyran karakterinden ders çıkartması kendisi adına çok olumlu bir tavır!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, son dönemde hem Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Seyran karakteri ile gündemden düşmüyor hem de katıldığı etkinliklerdeki alımlı halleri ile sosyal medyanın en çok konuştuğu kadın oyuncular arasında ilk sıralarda yer alıyor.

Afra Saraçoğlu’nun geçen yıldan bu yıla bakıldığı zaman hem basında hem sosyal mecralarda müthiş bir gündem olma halini kabul etmek gerekiyor. Genç oyuncunun kariyeri adına Yalı Çapkını dizisi büyük bir sıçrama tahtası oldu.

Dizide canlandırdığı Seyran karakteri sayesinde öfkesini kontrol etmeye öğrendiği mesajını veren Afra Saraçoğlu, böylelikle rol gereği de olsa bir süre hayatı farklı açıdan görmenin olumlu yansımalarını yaşıyor.

Saçlarını değiştirmekten keyif aldığını, kendisini farklı imajlar ile görmekten memnun olduğunu belirten Afra Saraçoğlu, dizi ile ilgili şu mesajları verdi:

“Yalı Çapkını çok keyifli geçiyor her zamanki gibi. Ben ekibi çok seviyorum. Herkesi teker teker çok seviyorum. Oyuncularla da çok iyi anlaşıyoruz. Çok keyifli bir şekilde çekimlerimizi devam ettiriyoruz. Kendimi bu projede olduğum için çok şanslı hissediyorum.

Seyran’dan öfkemi biraz daha kontrol edebilmeyi öğrendim. Birazcık kontrolsüzdüm. Seyran bana onu öğretti. Daha sakin kalmayı, kafada kurmamayı öğretti. Seyran karakterini çok seviyorum. Umarım sezonlarca devam eder.”

2024 yılında kendisine bir şeyler katmaya devam edeceğini bunun için de her fırsatı kullandığını ifade eden oyuncu, farklı deneyimler yaşamayı heyecanlı buluyor ve bu şekilde yaşamayı seviyor.