Ana sayfa Dizi Haberleri Selcan Hatun geldi, yoksa Ertuğrul Bey de mi gelecek? Kuruluş Osman da umutlar tükenmedi!

Selcan Hatun geldi, yoksa Ertuğrul Bey de mi gelecek? Kuruluş Osman da umutlar tükenmedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gel artık Ertuğrul Bey! Kuruluş Osman’da Engin Altan Düzyatan ısrarı! atv ekranlarında Çarşamba günleri yayınlanmakta olan Kuruluş Osman dizisinde izleyicilerin gönlünde yatan aslan Engin Altan Düzyatan. Yeni sezonda Kurşun dizisiyle izleyicilerin karşısına çıkan Düzyatan, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Kuruluş Osman’da rol alması ile ilgili bir konuşma olmadığını söylemişti.

Dizide arkadaşlarının bulunduğunu ve Diriliş Ertuğrul döneminde de çok iyi bir çalışma yürüttüklerini belirten Düzyatan, şu sıralarda gündeminde Kuruluş Osman’a dönmek olmadığını da belirtmişti.

Ancak konuşulabileceği iması da bu açıklamalarından çıkartılmıştı. İzleyiciler,sosyal medyada “Gel artık Süleyman Şah oğlu Ertuğrul” diyerek ünlü oyuncuyu davet etmeye devam ediyor.

Selcan Hatun geldi, yoksa Ertuğrul Bey de mi gelecek? Kuruluş Osman da umutlar tükenmedi! 7

Yapımcı Mehmet Bozdağ bu konuda bir adım atar mı, yoksa başka hesaplar mı devreye girer bu bilinmiyor.Dizinin takipçileri bir umut yine de sosyal medyada konuyu gündemde tutmaya devam ediyor. Selcan Hatun karakteri ile Didem Balçın’ın 6.bölüm fragmanında gözükmesi, Ertuğrul’un da gelebileceği imasına neden oldu.

Dizinin takipçileri,”Selcan Hatun geldi, Ertuğrul Bey’de sıra” diye yorumda bulundu.