Ana sayfa Dizi Haberleri Beren Saat, Atiye dizisini neden kabul etmiş, ortaya çıktı!

Beren Saat, Atiye dizisini neden kabul etmiş, ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun süredir setlerden uzakta olan ünlü oyuncu Beren Saat, kariyerine Netflix’in orijinal yapımı Atiye ile devam etme kararı ile hayranlarını çok mutlu etmişti.Çekimler bitti, dizinin her şeyi hazırlandı, galası yapıldı ve 27 Aralık’taki yayın bekleniyor.

Mehmet Günsür ile başrolde bulunan Beren Saat çok heyecanlı. Peki bu heyecanının sebebi ne… Ünlü oyuncunun bu kadar heyecan duymasının altında daha önce canlandırdığı hiçbir şeye benzemeyen bir karakter oluşu yatıyor.

İnsana ve en çok da kadınlara dokunan bir yönü var Atiye’nin.. Beren Saat dizinin bu yönlerinin kendisini çok etkilediğini ve izleyicileri de etkileyeceğini düşünüyor.

Ünlü oyuncu, “Atiye bir kadının aydınlanma hikayesi, uyanma hikayesi. Sonra hayatına giren başka insanların uyanmasına da yardımcı olma hikayesi. O yüzden ben çok fazla insanın faydalanacağını düşünüyorum, Atiye’nin hikayesinden” açıklamasını yaptı.

Dizide arkeolog Erhan olarak izleyeceğimiz Mehmet Günsür de heyecanlı ve izleyicilerin seveceği bir proje olduğu fikrinde.

Beren Saat ve Mehmet Günsür ikilisi de çok iyi bir uyum gösterdi.

Beren Saat, “Mehmet’in (Günsür) oynadığı Erhan karakteri de bizi bilgilendiren arkeolog bir karakter. O yüzden seyirci için o karakterin de çok önemli olduğunu düşünüyorum” diye belirtti ve partnerini de övdü.

Peki Beren Saat için Atiye ne anlama geliyor? Ünlü oyuncu şu ifadelerde bulundu: “Ben çok heyecanlandım senaryoyu okurken. Daha önce oynadığım hiçbir şeye benzemiyordu. Bir ressamı oynamak heyecan vericiydi.Bakalım elimden geleni yapmaya çalıştım.”