Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek’te Nehir Erdoğan’dan geçmişin intikamı alınıyor!

Benim Adım Melek’te Nehir Erdoğan’dan geçmişin intikamı alınıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Evde kağıt havlu bırakmadınız! Benim Adım Melek dizisi izlemek gözyaşı demek! TRT1 ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan Benim Adım Melek dizisinin sıkı takipçileri her hafta dizinin başına kağıt havlu, mendil alı oturuyor… Zira dizide ağlama garantili sahneler var…

Nehir Erdoğan, Kutsi, Rabia Soytürk, Ulvi Kahyaoğlu, Şerif Sezer, Saim Güveloğlu, Mustafa Mert Koç başrollerinde yer aldığı dizinin her bölümü ağır dram dolu…Ancak izleyiciler bu tür sahnelerde kendilerini ve tanıdıkları insanları gördükleri için, empati yapmakta zorlanmıyor.Bu da dizinin gerçek hayat ile bağını kuruyor ve izlenme oranları yükseliyor.

İzleyiciler senaryo grubuna sosyal medyadan bir hayli mesaj yollamakta.”Hüngür hüngür ağlata ağlata bir hal olduk senarist. Bir de güldür” diyen bir dizi hayranının yanı sıra bir başkası ise “Senarist, evde kağıt havlu bırakmadın hanım senin yüzünden müzik başlar başlamaz ağlıyor” diye yazdı.

Bazı izleyiciler ise Melek’in kanserden değil, çevresindeki kişiler yüzünden öleceğini, artık dökecek gözyaşlarının kalmadığını ifade ediyor.

Nehir Erdoğan için de gülümseten bir yorum var. Bir izleyici, “Melek geçmiş dizilerde birini bırakıp birine kaçıyordu. Bıraktığı damatlar toplanıp senaristle anlaşmışlar, Melek’ten geçmişin intikamını alıyorlar” diyerek gülümsetti.