Ana sayfa Sosyal Medya Selen Görgüzel Alkan’dan 5. evlilik yıl dönümünde eşi Hamdi Alkan’a çok özel mesaj!

Selen Görgüzel Alkan’dan 5. evlilik yıl dönümünde eşi Hamdi Alkan’a çok özel mesaj!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Selen Görgüzel Alkan, instagram hesabından eşi Hamdi Alkan ile evliliklerinin 5. yıl dönümünü kutlayan bir paylaşım yaptı.

5 yıl önce 24 nisan 2014 tarihinde aşkın kendilerini birleştirdiğini yazan Selen hanım, “En gıcık olduğu anda bile vazgeçemediğim her haline kenetlendiğim birinden başka size daha kim can olabilir ki” diyerek eşine olan aşkını ortaya koydu.

Hamdi Alkan’a instagram hesabından aşk ilanında bulunan Selen hanım, 24 Nisan’ın kendisi içini bir başka önemi daha olduğunu belirtti.

İmdat ile şarkıcılığa geçiş yapan Selen hanım, ilk sahne programının bu mutlu güne denk gelmesini de hayatının 2. dönüm noktası olanak nitelendirdi.

İşte o paylaşım:

Bizi tam 5 yıl önce bugün Aşk birleştirdi… Sevişip didiştiğin en gıcık olduğun anda bile vazgeçemediğin her haline kenetlendiğin birinden başka size daha kim can olabilir ki? İyi ki varsın Hamdim seni çok seviyorum #24042014❤️#24042019❤❤ @hamdialkan #happyanniversary❤️ Bu 24 Nisan ‘da var bir keramet hayatımın 2.dönüm noktası ? çifte mutluluk yaşıyorum hem evlilik yıldönümümüz hemde ilk sahne programım var bugün?❤️?

Selen Görgüzel Alkan'dan 5. evlilik yıl dönümünde eşi Hamdi Alkan'a çok özel mesaj! 7