Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Selen Görgüzel, eşi Hamdi Alkan’dan çok şikayetçi!

Selen Görgüzel, eşi Hamdi Alkan’dan çok şikayetçi!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu çift Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel’den gelen haberler, koronavirüs salgını nedeniyle evlere kapanan çiftlerin zor bir sınav verdiğini de anlatıyor.

Salgının en çok görüldüğü İstanbul olunca, şehirde yaşayan ünlüler de ekstra önlemler almak durumunda kalıyor. Hamdi Alkan’ın bulduğu önlem ise evden dışarı çıkmadan, her şeyi eşi Selen Görgüzel’in halletmesi.

Görgüzel, “Bu dönemde birbirimizden nefret ettiğimizin farkına vardık” şeklindeki sözleriyle herkesi şaşırttı. O Hayat Benim dizisinde canlandırdığı Cevriye karakteri ile akıllara yazılan Selen Görgüzel, tek başına alışverişe çıktı ve eşi ile telefonda konuştuktan sonra şunları söyledi:

“Hamdi Bey sipariş verdi. Unutmadan hemen almam lazım. Eşim bu koronavirüs salgını nedeniyle panik. 20 gündür evden dışarı adım atmıyor. Markete beni gönderiyor. Ofisboy oldum resmen.”

Bu dönemde birbirlerinden nefret ettiklerinin farkına vardıklarını da ifade eden Görgüzel’in bu sözleri duyanları şaşırttı.Çiftlerin bu kadar iç içe kalmasının çok zor olduğunu belirten Görgüzel, çözümü ise zaman zaman ayrı odalara çekilmekte bulduklarını ifade etti.