Ana sayfa Dizi Fragmanları Efsane dizi geri dönüyor! Anne, Star TV’de yeniden ekranda!

Efsane dizi geri dönüyor! Anne, Star TV’de yeniden ekranda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Koronavirüs krizi nedeniyle televizyon kanalları eski dizilerini ekrana sürmeye devam ediyor. Kardeş Payı, İşler Güçler, Aşk-ı Memnu gibi diziler bir bir ekranlarda yerini almaya başlarken, bir efsane yapım daha yeniden izleyicisi ile buluşacak.

2016-2017 yıllarında büyük başarı kazanan, izleyicileri ekran başına kilitleyen, sadece ülkemizde değil yurt dışında da büyük başarılar kazanan Anne dizisi yeniden Star TV’de izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Cansu Dere’nin Zeynep Gümüş olarak ekranda yer aldığı,Beren Gökyıldız, Vahide Perçin, Gonca Vuslateri, Berkay Ateş, Can Nergis, Ahsen Eroğlu, Meral Çetinkaya,Serhat Teoman gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı anne dizisini artık her pazartesi akşamı Star TV’de izleyebilirsiniz.

MF Yapım -Med Yapım imzalı dizi toplamda 35 bölüm olarak izleyicilerle buluşmuştu. Melek yaşadığı her anda mutluluk bulan, küçük dünyasında hayallerle yaşayan bir çocuktur. Zeynep geçici olarak Melek’in okulunda işe başlar ve yolları kesişir.

İşte Anne dizisinin ilk bölüm fragmanı: