Ana sayfa Sosyal Medya Selen Soyder 5 yılın ardından dizi kararıyla sevindirdi!

Selen Soyder 5 yılın ardından dizi kararıyla sevindirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Selen Soyder, 1986 yılında İzmir’de dünyaya geldi ve uzun süre de dizilerde, sinema filmlerinde rol aldı. 2010 yılında Yer Gök Aşk isimli dizideki Toprak karakteri ile büyük dikkat çeken oyuncu, Lale Devre dizisinde de yine Toprak olarak izleyicileri mest eden bir performans ortaya koydu.

Reaksiyon ve sonrasında da Hangimiz Sevmedik isimli dizilerde de izlediğimiz oyuncu, yaklaşık 5 yıldır herhangi bir projede yer almadı. Önceki gün alışverişe çıkan ve kameralar tarafından görüntülenen oyuncu, yeni imajıyla da dikkatleri üzerine çekti.

Selen Soyder 5 yılın ardından dizi kararıyla sevindirdi! 7

Selen Soyder, günlük yaşamda spor giyindiğini ve dekolte giymeyi pek de sevmediğini anlatan oyuncu, günlük hayatta dekolteyi tercih etmediğini belirtti.

Modayı yakından takip etmediğini, kendi tarzını kendisinin oluşturduğunu ve spor bir tarzının bulunduğunu belirten Selen Soyder, uzun süredir tiyatroda yer almaya devam ediyor.

Tiyatroda “Hangisi Karısı” isimli oyunda yer alan Selen Soyder, çok keyifli bir komedi oynadıklarını ifade etti. Turneye çıkarak çeşitli şehirlere gideceklerini anlatan oyuncu, bir süre yaz arası verdikten sonra da Eylül’de tiyatroya devam edecek.

Yeni dizi teklifleri aldığını belirten oyuncu, “Projeler var, değerlendiriyorum. Özledim, düşünüyorum” diyerek yeniden dizi setlerine dönmek istediğini belirtti.

Sosyal medyayı da çok fazla kullanmadığını ifade eden oyuncu, hayranlarının daha aktif olmasını istediğini de belirtti.

Yıllarca tiyatro yapmaktan korktuğunu belirten oyuncu, “Ama şimdi diyorum ki, iyi ki yapmışım. Tiyatro sahnesi başka diyorlardı, doğruymuş. İkisi çok farklı. Orada aldığım haz çok fazla. Sevdim ben tiyatroyu” dedi.

35 yaşında tiyatro yaptığını ve bunu çok sevdiğini anlatan Selen Soyder, sahnenin bir er meydanı olduğunu da sözlerine ekledi.