Ana sayfa Dizi Haberleri Selim Bayraktar’ın Destan dizisinden neden ayrıldığı ortaya çıktı ama şimdi merak daha da arttı!

Selim Bayraktar’ın Destan dizisinden neden ayrıldığı ortaya çıktı ama şimdi merak daha da arttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Selim Bayraktar, bugüne kadar bulunduğu tüm yapımlara değer katan yüksek performansı ile bilinen bir oyuncu. Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Sümbül Ağa karakteri ile hala akıllardan çıkmayan oyuncu, karakter yaratma ustası olarak da tarif ediliyor. Destan dizisindeki Alpagu Han karakteriyle de milyonları etkileyen oyuncu, ilk sezon finalinin ardından projeye veda etti.

Destan dizisinde başrolde yer alan usta oyuncunun ayrılması herkesi şaşkına çevirdi. Ebru Şahin ve Edip Tepeli ile birlikte başrolü paylaşan Selim Bayraktar, Destan dizisinden ayrılması sonrasında şu açıklamayı yaptı: “Şahane bir ekiple çalışıyordum. Onları özleyeceğim, yolları açık olsun. Güzel, bol reytingler alsın önümüzdeki sene.”

Destan dizisinin kuvvetli bir hikayesinin bulunduğuna dikkat çeken Selim Bayraktar, bir başrol oyuncusu olmasına rağmen bu ayrılığın çok da olumsuz etkilemeyeceğini düşünüyor.

Oyuncu, “Kuvvetli bir hikaye kurarsanız, hikaye devam eder. Bir sürü yapım izliyorum, hikaye güçlü olduğu sürece karakterler çıksa da bozulmuyor” diye konuştu.

Selim Bayraktar'ın Destan dizisinden neden ayrıldığı ortaya çıktı ama şimdi merak daha da arttı! 7

Bu ayrılığın kendi isteği ile gerçekleştiğini anlatan Selim Bayraktar, şansı adına yapması gerekenler olduğunu ve bunun için ayrılmayı istediğini açıkladı.

Özel hayatıyla ilgili özel durumlar olduğu için diziden ayrıldığını ifade eden Selim Bayraktar, detay vermek istemedi. Ünlü oyuncunun Destan gibi çok etkili bir projeden ayrılmasının altında yatan özel nedenlerin ne olduğu konusu merak uyandırdı.

Selim Bayraktar, “Sadece yapmam gerekenler var, şahsım adına. Onları tamamlamam lazım. Özel durumlar” ifadesini kullandı.

Muhabirin, “Düğün mü var?” şeklindeki sorusuna imalı yanıt veren oyuncu şöyle konuştu: “Şimdilik yok, ama şimdilik, kritik bir kelime. Şimdilik yok.”