Ana sayfa Sosyal Medya Selim Bayraktar’ın Zümrüdüanka’dan başka bir dizisi daha var!

Selim Bayraktar’ın Zümrüdüanka’dan başka bir dizisi daha var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi ve sinema projelerinin aranılan isimlerinden birisi de Selim Bayraktar. Canlandırdığı her karakteri ruh katan, farklı rolleri çok başarıyla oynayan ünlü aktör, Zümrüdüanka ile dönüş yapmıştı. Fox TV’de yayınlanmakta olan Zümrüdüanka dizisinde Abbas Demirkan karakterine hayat veren Selim Bayraktar, yapımın kötü adamı olarak öne çıkıyor.

Zümrüdüanka dışında bir başka dizi projesinde de başrolde yer alan oyuncu, dram projesinden komediye geçiş yapmış olacak. Dijital platformlar için I-Content ve Depo Film ortaklığı ile çekillecek olan Vahşi Şeyler isimli dizide Selim Bayraktar da bulunuyor.

Nurgül Yeşilçay, Hazal Türesan ve Aytaç Uşun ile başrolde buluşan Selim Bayraktar, dijital platformda da hayranlarının karşısına çıkabilir. Henüz dizinin hangi platformda yayınlanacağı bilinmiyor, ancak hazırlıklar devam ediyor.

Vahşi Şeyler dizisi, evlilikleri bitme noktasına gelen bir çiftin, psikologların ve bir pizzacının aynı evde mahsur kalması ve bu evde yaşanan eğlenceli olayları anlatıyor.

Senaryosunu Alper Alpözgen’in yazdığı dizinin yönetmeni ise Erkan Tunç olarak belirlendi.