Ana sayfa Güncel Haberler Selin Şekerci acılı hayat hikayesi ve annesinin hayatındaki yeri!

Selin Şekerci acılı hayat hikayesi ve annesinin hayatındaki yeri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Selin Şekirci’nin hayat hikayesinde ‘baba’ özlemini bilenler bilir… Oyuncu, ‘baba’ demeyi dizi setlerinde öğrendiğini bir röportajında açıklamıştı.Annesi ile hayatını geçiren oyuncu, instagram hesabından yaptığı paylaşım ile annesine olan tutkusunu dile getirdi.

Annesi ve babasının İzmir’de tanıştığını anlatan Selin Şekerci, kendisi 5 yaşındayken geçimsizlik yüzünden ayrılık yaşandığını daha önceki bir röportajında açıklamıştı. Annesi ile kendilerine yeni bir yol seçtiklerini anlatan Şekerci, “Çünkü biz annemle bir aileydik. Babamı tanımıyorum.Bu yüzden ‘baba’ kelimesi bana hep yabancı oldu” diye söylemişti. İzmir’den uzaklaşıp anneannesinin uzun süre yaşadığı Iğdır’a yerleştiklerini anlatan Selin Şekirci, babası ile hiç görüşmediğini belirtmişti. Oyuncunun babası da Eylül ayında vefat etmişti.Şekerci, babasına veda paylaşımı yapmış ve “Seni affetmeyi öğrendim. Huzurla uyu. Kontes Kızın” notunu yazmıştı.

Oyuncu, instagram hesabından yeni paylaşımında en iyi arkadaşının annesi olduğunu ifade etti. Annesinin doğum günü dolayısı ile mesaj paylaşan oyuncu, şöyle yazdı:

İyi ki doğdun Anneciğim. En iyi arkadaşım.. Ben büyüdükçe sen gençleşiyorsun, neredeyse aynı yaştayız artık? Teşekkürlerim bitmez sana sen biliyorsun. ???? Seni çok seviyorum Allah seni başımızdan eksik etmesin be Koca yürekli Funda! ????

Selin Şekerci acılı hayat hikayesi ve annesinin hayatındaki yeri! 7