Ana sayfa Dizi Haberleri Selin Şekerci de diziyi kurtaramadı! Çatı Katı Aşk hangi bölümde final yapacak?

Selin Şekerci de diziyi kurtaramadı! Çatı Katı Aşk hangi bölümde final yapacak?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında yaz sezonunda başlayan Çatı Katı Aşk dizisi, eğlenceli hikayesi, renkli ve maceralı konusuyla başlarda ilgi çekmişti. Dizinin keyifli hikayesi yaz döneminde izlenir kıldı yapımı. Romantik komedi tarzındaki dizi, Kanal D’nin bir şans daha tanımasıyla biraz daha yoluna devam etti ve Selin Şekerci diziye dahil oldu ama o da Çatı Katı Aşk dizisini kurtaramadı!

Bir iki bölüm önce diziden çıkarılan Ayşen karakteri, izleyenlerin tepkisine neden olmuştu. Ezgi Şenler’in başından beri Furkan Andıç’a yakıştırmayanları bu karar memnun etse de dizinin reytinglerinde ne Ayşen karakterinin ne de Ezgi Şenler’in bir etkisini olmadığı Selin Şekerci’nin katıldığı bölümdeki reytinglere bakıldığında da görüldü.

Hatta dizi biraz daha aşağı ivme gösterince, Ezgi Şenler’in gidişine tepki gösterenler, sosyal medyadan diziyi topa tuttular hatta ‘Ezgi Şenler’in ahı tuttu’ yorumunu dahi yaptılar. Aslında diziyi şu dönemde kim gelirse gelsin kurtaramayacağı bir aşikar. Yani ne Ezgi Şenler’in gidişi ne de Selin Şekerci’nin gelişiydi sorun.

Selin Şekerci de diziyi kurtaramadı! Çatı Katı Aşk hangi bölümde final yapacak? 7

Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Nilay Deniz ve Yiğit Kirazcı’nın başrollerinde yer aldığı dizinden Şenler çıkıp Selin Şekerci geldi ama durum değişmedi. Aile, mahalle komedisi olarak konumlanan dizi, Cumartesi akşamına alındı fakat yine de reytinglere bir katkısı olmadı.

Kanal direndi, oyuncu değişikliği yaptı, gün değişikliğine gitti ama bazı işlerin ömrü ancak bu kadar oluyor işte! İzleyiciyi sarmıyorsa, sarmıyor ve zorlamak da anlamsız oluyor. Çatı Katı Aşk için artık neden final kararı alındığının bir önemi yok. Karar alındı ve dizi 24 Ekim Cumartesi akşamı yayınlanacak bölümüyle ekrana veda ediyor.

Yani bu hafta Cumartesi akşamı ekrana gelecek olan 16. bölümle bir dizi daha ekrandaki yolculuğuna son verecek.