Ana sayfa Sosyal Medya Selin Yeninci’nin muhteşem performansına, İrem Helvacıoğlu gölgesi düşüyor!

Selin Yeninci’nin muhteşem performansına, İrem Helvacıoğlu gölgesi düşüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi, tv8 ekranında çok iddialı bir hikaye ile yoluna devam ediyor. Dizinin ikinci sezonu olacak mı henüz bilinmese de, izleyenler hikayenin başarılı şekilde ilerlediğini düşünüyor. Dizinin başrolünde yer alan; Engin Öztürk, İrem Helvacıoğlu, Selin Yeninci ve Olgun Toker de çok etkili performanslar sergiliyor.

tv8’de çarşamba akşamları yayınlanan dizide 7 bölüm geride kaldı. 25 Kasım Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan sekizinci bölümde ise yine heyecanlı anlara tanıklık edeceksiniz. Defne ile Sadun, bebeği kaçıran kişinin peşini bırakmıyor… Selin Yeninci’nin muhteşem performansı ile taçlandırdığı Meryem karakteri ile büyük kuşkular içinde…

Selin Yeninci'nin muhteşem performansına, İrem Helvacıoğlu gölgesi düşüyor! 7

“Çocuğu kendisinin kaçırdıklarını öğrenmiş olabilirler mi?” İşte bu şüphe ile içini kemiren Meryem, her geçen gün kötü sona doğru adım adım gidiyor. Selin Yeninci, yine dizinin başından bu yana olduğu gibi, etkili bir oyunculuk sergiliyor.

İrem Helvacıoğlu ise ilk bölümlerdeki tutukluğunu üzerinden attı. Oyuncu, anne olmasa bile dizideki karakter sayesinde annelik hissiyatını yaşıyor ve bunu da izleyicilere geçirmeyi başarıyor. İşte bu noktada İrem Helvacıoğlu hayranlarının büyük övgüsünü sosyal medyadan görebilirsiniz.

Dizinin son bölümlerinde oyuncunun çok başarılı olduğunu ve karakterin hislerini gayet iyi şekilde yansıttığını düşünen izleyiciler, İrem Helvacıoğlu’nu takdir eden paylaşımlar yapıyor.

Selin Yeninci’nin muhteşem performansını gölgeleyen bir oyunculuk başarısı da İrem Helvacıoğlu’ndan geldi… Bu da dizideki iki kadın başrolün ne kadar iyi bir seçim olduğu gerçeğini bir kez daha gözler önüne seriyor.

25 Mayıs Çarşamba günü Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi yine çok etkili sahnelerle izleyicileri ekran başına kilitleyecek.