Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı’nın bitmesine en çok Esra Ruşan üzülüyor!

Masumlar Apartmanı’nın bitmesine en çok Esra Ruşan üzülüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Masumlar Apartmanı isimli TRT1 dizisinin final bölümü 24 Mayıs Salı akşamı yayınlanacak. Dizide Esra Şafak karakterini canlandıran oyuncu, 2007 yılından bu yana setlerde yer almaya devam ediyor.

Esra Ruşan, Tatlı Küçük Yalancılar isimli dizideki Melis karakteri ile dikkat çekmişti. Vatanım Sensin dizisinde Emine karakteri ile de ilgi gören oyuncu, son dönemde Masumlar Apartmanı dizisindeki Esra karakteri ile de geniş bir hayran kitlesinin dikkatini çekti. Oyuncu, projenin ikinci sezonda bitmesinden ise rahatsız.

Esra Ruşen, Gain TV platformunda katıldığı Dayı şov isimli programda Masumlar Apartmanı dizisinin final yapmasından memnun olmadığını ifade eden oyuncu, “Bitmesini hiç istemezdim, hiç sıkılmadım. Bana kalsa 5 sene daha devam etsin isterdim” şeklinde konuştu.

Masumlar Apartmanı'nın bitmesine en çok Esra Ruşan üzülüyor! 7

Dizinin setinde 1.78 boyu nedeniyle kendisine “sırık” lakabının takıldığını da anlatan oyuncu, dizi temposu yüzünden uzak kaldığı tiyatro sahnelerini çok özlediğini de dile getirdi.

Ruşan, “Ben bir tiyatro oyununa dahil olduğumda, her alanına dahil oluyorum” diye konuştu ve bunu meraklandığı için böyle söylediğini dile getirdi.

Kariyerinde birbirinden çok farklı rollerde yer alan Esra Ruşan, belirli karakterleri canlandırmak gibi bir arzusunun bulunmadığını ve gelen rolleri oynayarak mesleğini sürdürdüğünü sözlerine ekledi.