Ana sayfa Dizi Fragmanları Sen Anlat Karadeniz 17 Nisan Çarşamba 48. Bölüm Fragmanı İzle! Nefes’e ne olacak?

Sen Anlat Karadeniz 17 Nisan Çarşamba 48. Bölüm Fragmanı İzle! Nefes’e ne olacak?

tarafından ker_def

Sen Anlat Karadeniz dizisinin 47. bölümü 10 Nisan Çarşamba akşamı atv ekranında izleyicilerle buluştu. Dizinin bu bölümünde Nefes finalde fenalaştı ve yere yığıldı.

Televizyon Gazetesi Detay – Vedat, “Eğer Nefes hamile kalırsa çocuk da Nefes de ölecek!” diyerek Nefes ve Tahir’e yine büyük bir oyun oynamıştı. Vedat’ın Nefes’e bıraktığı miras hastalık oldu. Sen Anlat Karadeniz dizisinde Nefes’e ne olacağı merakla bekleniyor. 17 Nisan Çarşamba günü yayınlanacak 48. bölümde neler yaşanacak? İlk görüntüler ekrana geldi. Eve gelen ve Nefes’i yerde şuuru kapalı şekilde bulan Tahir, telaşlanıyor. Hemen Nefes hastaneye kaldırılıyor. Tahir, Nefes’e konuşmaları gerektiğini söylüyor. Ama gerçeği anlatabilecek mi herkes merak içinde kaldı. Videodan 48. bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

Peki ne olmuştu?

Nefes’in doğum yaptığı takdirde öleceğini öğrenen Tahir bunun Vedat’ın bir oyunu olup olmadığını araştırmaya başlar. Ancak durumdan habersiz olan Nefes farkına varmadan Tahir’in önüne engeller çıkarır. Nefes hayatında ilk kez sıcak bir yuvanın üyesidir, öyle ki Saniye’yi bile annesi yerine koyar.

Hal böyleyken Tahir sevdiği kadına gerçeği söyleyip söylememekte kararsız kalır. Tahir kaygılarla boğuşurken Mercan, Nefes’in hamile olduğunu öğrenmiş, hayata ve Tahir’e dair umutları tükenmiştir. Mercan içinde kalanları Tahir’e dökerken, Nefes yapayalnız ve yardıma muhtaçtır.