Ana sayfa Dizi Haberleri Netflix, Atiye dizisindeki ölümlü kazayı yakın takibe aldı!

Netflix, Atiye dizisindeki ölümlü kazayı yakın takibe aldı!

tarafından ker_def

Mehmet Günsür ve Beren Saat’in başrollerinde yer aldığı Atiye dizisinin çekimleri başlamıştı.

Sette yaşanan kaza ise tüm ekibi derinden etkiledi.

Atiye’nin setinde çalışan Hasan Karatay’ın boya yaparken yaşanan bir kaza sonucu hayatını kaybetmesi gündeme bomba gibi düşmüştü.

Beren Saat, daha önce tanışmadığı merhum Hasan Karatay’ın ailesine taziye ziyaretine gitti.

Beren Saat, Hasan Karatay’ın bir fotoğrafını yayınlayarak şu notu düştü:

“Sahsen tanisamamistik henuz ama bugun ailenin kadinlarinin agitlarindan tanima firsatim oldu seni Hasan. “Oralar görünmez” denilse de, boyadigin duvarin kenarlarini titizlikle tamamlamak isterken basina gelmisti bu kaza. Yine guzel bir yurek, yine zamansiz bir veda. Biz kenari, kosesi senin hayal ettigin kadar kusursuz bir is cikarmak icin calismaya devam ediyor olacagiz. Isiklar icinde uyu…”

Oyuncular Sendikası olaya el koyarken, yapımcı firma OG Medya ise basında çıkan asılsız haberler olduğunu ve bunlardan şikayetçi olduklarını belirten bir açıklama yayınladı.

Netflix, Atiye dizisindeki ölümlü kazayı yakın takibe aldı! 7

Netflix tarafından ise bir açıklama gelmemişti.

Amerikalı firma gelen eleştirilerden sonra aşağıdaki açıklamayı yaptı:

Netflix’in Açıklaması:

“Yaşanan trajik kazanın ardından Hasan Karatay’ın yaşamını yitirmesini büyük bir üzüntüyle karsiladik. Bu vesileyle ailesine ve tüm sevenlerine en derin başsağlığı dileklerimizi iletmek isteriz. Bu acı olayın detaylarını net bir şekilde anlamak ve tarafların ihtiyaç duyabilecekleri desteği sağlayabilmek adına tüm gelişmeleri yakından takip ediyoruz.“

OG Medya’nın açıklaması…

“Kamuoyunun dikkatine,

Şirketimizin yapımcılığını üstlendiği “Atiye” dizisinin dekor hazırlıkları sırasında gerçekleşen kazanın ardından hastaneye kaldırılan Hasan Karatay’ın hayatını kaybetmesini derin bir üzüntü ile karşılıyoruz.Medyaya yansıyan, bizi de derinden üzen elim kaza ve acı kayıp nedeniyle; bir takım gerçek dışı haberler yapılarak toplum yanlış bilgilendirilmektedir.Tüm şeffaflığıyla hukuki sürecin tamamlanmasının ardından kamuoyuna gerekli açıklama yapılacaktır.Bu talihsiz kaza ve acı kayıp nedeniyle, Hasan Karatay’ın ailesine ve dostlarına başsağlığı dileriz…”