Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz 19. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı… Vedat’tan şok hamle geliyor!

Sen Anlat Karadeniz 19. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı… Vedat’tan şok hamle geliyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Sen Anlat Karadeniz dizisinin yeni bölümü 30 Mayıs Çarşamba akşamı yayınlanacak.

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu ve Öykü Gürman’ın oynadıkları dizinin 19. bölüm 2. tanıtımında Mercan’ın kendine geldiği ve Nefes ile konuştuğu görülüyor. Nefes, yaşadıklarının sorumlusunun Vedat olup olmadığını sorduğunda Mercan elini sıkıyor. Nefes, olayı çözüyor ama Cemil ve ailesini nasıl inandıracak? Üstelik Vedat, büyük bir adım atıyor ve Nazar’la nişanlanıyor.

Sen Anlat Karadeniz 19. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı... Vedat'tan şok hamle geliyor! 7

Bu arada Kaleli ailesi de hep birlikte çay toplamaya gidiyor. Herkesin büyük sevinç yaşadığı günden sonra Yiğit’in velayetiyle ilgili mahkeme kararı açıklanıyor.

Şimdi gözler, Yiğit’in annesinde mi babasından mı kalacağı kararında!

Yeni gelişmelerin yaşandığı dizide, Tahir de Cemil’i içerden çıkarmak istiyor. Nefes bu karara karşı çıksa da Tahir kafasına koyduğunu yapacak.

İşte 19.bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Tahir’in göğsüne Cemil’in kör mermisi saplanmış kalmıştır. Üstelik Vedat, Cemil’in yarım bıraktığı işi tamamlamak için Tahir’in peşindedir. Denizden gelen kaplan Tahir, Vedat’a karşı ilk kez bu kadar savunmasızdır. Deli Tahir’in akan her damla kanda takati azalırken, ona can olan tek şey, Nefes’e olan sevdasıdır.

SEN ANLAT KARADENİZ TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Nefes ise şimdi Tahir’den daha delidir. Tahir Kaleli’nin eşinden bekleneceği gibi; dağ gibi ayaktadır. İnandığı tek şeyi herkese haykırır: “Tahir bizi bırakmaz!”

Son nefesiyle kendisini Karadeniz’in serin sularına bırakan Tahir, Nefes’e verdiği sözü tutabilecek midir? Yoksa sonsuza kadar Nefes’siz mi kalacaktır?