Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Müge Anlı’da Şeker Köseoğlu cinayetinde canlı yayında çok ilginç iddialar havada uçuştu!

Müge Anlı’da Şeker Köseoğlu cinayetinde canlı yayında çok ilginç iddialar havada uçuştu!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Ordu’da kaybolan ve 9 gün sonra cenazesi bulunan Şeker Köseoğlu cinayeti araştırmaya devam ediliyor.

4 Büyükbaş hayvanı ve ziynet eşyaları çalınan ve başından tek kurşunla öldürülerek dağ yolunda bir uçuruma atılan yaşlı kadının acılı ailesi bugün de programa katıldı.

Bir süredir programda Hüseyin Akçam isimli aynı köyde yaşayan bir kişinin iddiaları dikkat çekmekteydi. Canlı yayına da katılan Hüseyin Akçam, olay günü evin önünde İsa ve ailesini gördüğünü, 3 arabayı arka arkaya park etmiş halde gördüğünü anlatmış, daha sonra iddialarını yalanlamıştı.

Müge Anlı'da Şeker Köseoğlu cinayetinde canlı yayında çok ilginç iddialar havada uçuştu! 7

Hüseyin Akçam’ın ilginç açıklamaları herkesi şaşırtırken aynı zamanda da yalan söylemesi, şaşkınlık yaratmıştı. Bu kez de yayında söylediği her şeyi yeğeni Orhan Çam’dan duyduğunu iddia etti Hüseyin Çam.

Yayına bağlanan yeğeni Orhan Çam ise 5 dakika kadar sohbet edip çay içtiklerini ve Şeker Köseoğlu’nun kaybolduğu dönemde bir araya geldikleri bu süre içinde olayla ilgili hiç bir şey konuşmadıklarını öne sürdü.

Salman İlçe JAndarma Komutanlığı’nda savcılık talimatıyla Hüseyin Akçam ve eşi Zekiye Akçam ifadeye çağrıldı. Hüseyin Akçam ve eşinin daha önce tanık olarak ifade vermişken bu kez şüpheli olarak ifadeye çağrılmaları da dikkat çeken bir ayrıntıydı.

İşte canlı yayında yaşanan o anlar: