Ana sayfa Dizi Fragmanları Sen Anlat Karadeniz 24 Nisan 49. bölüm fragmanı yayınlandı! Nefes gerçeği öğreniyor mu?

Sen Anlat Karadeniz 24 Nisan 49. bölüm fragmanı yayınlandı! Nefes gerçeği öğreniyor mu?

tarafından ker_def

Sen Anlat Karadeniz dizisinin 24 Nisan Çarşamba günü ekrana gelecek olan 49. yeni bölümünde neler olacağı merakla bekleniyor. Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Sinan Tuzcu ve Öykü Gürman’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünden ilk görüntüler dikkatleri çekti.

Sen Anlat Karadeniz dizisinin 49. bölüm fragmanında Tahir ve Hazan hanımı birlikte gören Nefes şaşırıyor. Hastaneye bebeğin durumunu öğrenmek için giden Nefes çok korkuyor. Nefes, “Ya doğrusya ya bebeğimize…” diyerek herkesi meraklandırıyor. Videodan yeni bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

Sen Anlat Karadeniz dizisinin 48. bölümünde neler yaşandı? İşte detaylar:

“Tahir benim içimde çok kötü bir his var…”

Nefes’i baygın halde bulan Tahir’in kulaklarında Vedat’ın sözleri yankılanır. Doktoru Nefes’in sağlıklı olduğunu söylese de Tahir için bu tatmin edici değildir. Nefes’i kaybetme korkusunu bir türlü içinden atamamaktadır.

Nefes’in hamilelik maceraları başlar. Aşeren Nefes için tüm Kaleli erkekleri seferber olur. Gece yarısı greyfurt aramaya çıkan Kalelilerin sonu karakolda biter.

Dolaşmak için dışarı çıkan Tahir’in eve dönmemesi panik yaratır. Dört bir yanda herkes Tahir’i ararken, Tahir beklenmedik bir kurşunun hedefi olmuştur.