Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’de Mustafa ile Asiye’nin şifre muhabbeti kahkaha attırdı!

Sen Anlat Karadeniz’de Mustafa ile Asiye’nin şifre muhabbeti kahkaha attırdı!

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Detay – Sen Anlat Karadeniz dizisinin 48. bölümü 17 Nisan Çarşamba akşamı atv ekranında izleyicilerle buluştu. Dizinin bu bölümünde herkesi gülümseten bir sahne vardı. Birçok evde de yaşanabilecek bir ortam dizide canlandırıldı. Öykü Gürman’ın başarıyla canlandırdığı Asiye, Sinan Tuzcu’nun müthiş oyunculuğunu sergilediği Mustafa ile şifre tartışmasına girişti.

Mustafa telefonun şifresini değiştirince Asiye bu durumdan işgillenmişti. Yangazlar ise aile ortamında konuşulan bu meselesi maç anlatır gibi anlatınca izleyici ekran başında gülmekten kendini alamadı.

Mustafa şifresini evlilik yıldönümlerini yaptığını belirtince herkes rahatladı. Mustafa’nın Asiye’ye tavrı, Asiye’nin altta kalmama çabası, Yangazlar’ın esprili sözleri Sen Anlat Karadeniz izleyicilerini bir hayli güldürdü.

O sahneyi videodan izleyebilirsiniz:

Peki 48. bölümde neler yaşandı?

“Tahir benim içimde çok kötü bir his var…”

Nefes’i baygın halde bulan Tahir’in kulaklarında Vedat’ın sözleri yankılanır. Doktoru Nefes’in sağlıklı olduğunu söylese de Tahir için bu tatmin edici değildir. Nefes’i kaybetme korkusunu bir türlü içinden atamamaktadır.

Nefes’in hamilelik maceraları başlar. Aşeren Nefes için tüm Kaleli erkekleri seferber olur. Gece yarısı greyfurt aramaya çıkan Kalelilerin sonu karakolda biter.

Dolaşmak için dışarı çıkan Tahir’in eve dönmemesi panik yaratır. Dört bir yanda herkes Tahir’i ararken, Tahir beklenmedik bir kurşunun hedefi olmuştur.