Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz 27 Mart Çarşamba 46. yeni bölümü yayınlanmayacak!

Sen Anlat Karadeniz 27 Mart Çarşamba 46. yeni bölümü yayınlanmayacak!

tarafından ker_def

atv ekranlarının sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz, 46. yeni bölümüyle 27 Mart Çarşamba akşamı izleyicilerle atv ekranında buluşacaktı.

Televizyon Gazetesi Detay – Dizinin 46. yeni bölümünden fragmanlar yayınlanmış ve herkes merakla Çarşamba olmasını bekliyordu. Ancak son dakika değişikliği yaşandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı Gündem Özel programı nedeniyle Sen Anlat Karadeniz dizisi atv’nin yayın akışından çıkartıldı.

Dizinin takipçileri yeni bölümü 3 Nisan Çarşamba akşamı izleyebilecek.

Sen Anlat Karadeniz 46. bölümden yayınlanan fragmanda önemli detaylar vardı.

İşte o görüntüler:

DİZİ HAYRANLARINI TEDİRGİN EDEN DURUM

46. bölümden yayınlanan fragmana Nefes’in hamilelik haberi damgasını vurmuştu.

Ancak, bu haberi zaten uzun zamandır bekleyen ve tahmin eden izleyenlerin aklına bir kuşku düştü. 46. bölümün 2. fragmanında diziden iki hafta önce ölerek ayrılan Vedat göründü. Tahir’e bir CD bırakan Vedat burada “Vedat Sayar’ın her zaman bir B planı vardır. Nefes’e de bir hatıra bıraktım” diyor.

Bu fragmanı gören izleyenlerin aklına ilk olarak Nefes’in bebeğinin Vedat’tan olma ihtimali geldi. Geçtiğimiz bölümlerde Vedat’ın Nefes’i kaçırmış olması bu ihtimali düşündürse de bazı izleyenler bu fikre karşı çıkıyor ve “Vedat öldüğünde Nefes hamile değildi. Hamile olduğunu bilmeden Vedat böyle bir şey söyleyemez. Zaten öyle olsa Nefes hamile olduğuna bu kadar sevinmez” diyerek fikirlerini savunuyor.