Ana sayfa Dizi Fragmanları Sen Anlat Karadeniz 37. Yeni Bölüm 2. Fragmanı İzle! Nefes’ten büyük söz!

Sen Anlat Karadeniz 37. Yeni Bölüm 2. Fragmanı İzle! Nefes’ten büyük söz!

tarafından ker_def

Dizilere Ocak ayın boyunca ara verilmişti. Sen Anlat Karadeniz dizisi de bu aradan nasibin aldı. Dizinin takipçileri reklamların azlığı nedeniyle yeni bölümleri bir süredir izleyemiyor. Ancak bu durum artık bitiyor. Yeni haftada dizilerin yeni bölümleri ekranda olacak. Ulaş Tuna Astepe (Tahir), İrem Helvacıoğlu (Nefes), Mehmet Ali Nuroğlu (Vedat), Sinan Tuzcu (Mustafa), Öykü Gürman (Asiye)’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümü merakla beklenmekte.

Sen Anlat Karadeniz dizisi 37. yeni bölümüyle 23 Ocak Çarşamba akşamı izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni bölümde neler olacağına yönelik 2. fragman da yayınlandı. Nefes, “Biz bu imtihanı alnımızın akıyla vereceğiz inşallah” diyor… Videodan yeni bölümden yeni görüntüleri izleyebilirsiniz.

Peki 37. bölümde izleyicileri neler bekliyor? Fragmanlarda yer alan bazı detaylar şu şekilde.

Dizide, cezaevine giren Nefes’i kurtarmak için büyük bir mücadeleye giren Tahir, bir yandan da Vedat’la uğraşacak.

Ulaş Tuna Aslantepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu ve Öykü Gürman’ın başrollerde oynadığı Sen Anlat Karadeniz son olarak 26 Aralık Çarşamba akşamı 36. bölümüyle ekranlara gelmişti. Dizi üç haftalık aranın ardından 23 Ocak Çarşamba akşamı 37. yeni bölümüyle ekranda olacak.

Sen Anlat Karadeniz’de Vedat, Nefes’in cezaevinde olmasını fırsat bilerek Osman Hoca’nın evine gidip onu darp ederek Yiğit’i kaçırıyor. Tahir ve Mustafa Vedat’ın peşine düşüyor. Eline silah alan Tahir, Vedat’tan Yiğit’i alabilmek için büyük bir kovalamacaya düşüyor. Patlayan silahla Vedat, kolundan vuruluyor. Bu arada Saniye Hanım da hala olanlar için Nefes’i suçlamaya devam ediyor ve Tahir’e bunun sevgi değil merhamet olduğu iddiasında bulunuyor.

Yapım – Sinegraf
Yapımcı – Osman Sınav
Yönetmen – Veli Çelik / Yusuf Ömer Sınav
Senaryo – Erkan Birgören
Oyuncular – Ulaş Tuna Astepe(Tahir), İrem Helvacıoğlu(Nefes), Mehmet Ali Nuroğlu(Vedat), Sinan Tuzcu(Mustafa), Öykü Gürman(Asiye)