Ana sayfa Dizi Fragmanları Sen Anlat Karadeniz 46. bölüm fragmanı izle! Tahir’i çok mutlu eden sürpriz!

Sen Anlat Karadeniz 46. bölüm fragmanı izle! Tahir’i çok mutlu eden sürpriz!

tarafından ker_def

Sen Anlat Karadeniz dizisinin atv ekranında 45. bölümü izleyicilerle 20 Mart Çarşamba akşamı buluştu. Geçen bölümde Vedat’ın ölümünün ardından Tahir ve Nefes için her şey daha farklılaşmaya başladı.

Mehmet Ali Nuroğlu gibi başarılı bir ismin ayrılmasının diziye nasıl etki edeceği merakla bekleniyor. Hikayenin gidişatı ve yeni kötünün kim olacağı konuları izleyiciler açısından önem arz ediyor. Dizinin ilgi çekici olabilmesi için Vedat’ın gidişiyle oluşan boşluğun doldurulması şart.

Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Sinan Tuzcu ve Öykü Gürman’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 46. yeni bölümü 27 Mart Çarşamba akşamı ekranda olacak. Peki yeni bölümde izleyicileri neler bekliyor?

TAHİR BABA OLUYOR

Nefes’in Tahir’e bebek sürprizi vardı. Nefes hamile olduğunu açıklıyor, Tahir heyecandan ne yapacağını bilemiyor. Baba olacağını öğrenen Tahir, mutluluktan havalara uçuyor.

İşte 46. yeni bölümden ilk görüntüler:

Sen Anlat Karadeniz 45. bölümde neler yaşandı?

Dizide Tahir ve Nefes arasında romantizm rüzgarları eserken, Asiye ve Mustafa’nın birlikte yemeğe çıktığı romantik anlar da dikkat çekecek.

Sonunda huzura kavuşan Tahir ve Nefes, söyledikleri şarkıyla da izleyenleri mest edecekler.

Vedat’ın ölümü, Tahir’in Saniye’nin oğlu olmadığının ortaya çıkmasıyla sarsılan Kaleliler, hayatlarını normale sokmaya çalışırken, evin istenmeyen ismi Nefes için de sürpriz bir gelişme yaşanacak.

Saniye Hanım, yaşanan tüm olayların sonrasında Nefes’ten özür diliyor. Nefes de onu affedip elini öpüyor.

Tüm aileyi yaşanan onca olaydan sonra huzura kavuşturacak bu gelişmeden sonra yeni bölümde Tahir ve Nefes ile Mustafa ve Asiye çiftlerinin romantik anları da dikkat çekecek.

Bu arada yeni bölümde İrem Helvacıoğlu ve Ulaş Tuna Astepe de bir şarkı söyleyecekler.

Kazım Koyuncu ve Şevval Sam’ın söylediği Gelevera Deresi isimli şarkıyı bu kez Tahir ve Nefes söylüyorlar.