Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz 54 bölüm saçmaladı, Afili Aşk bir replik ile başardı!

Sen Anlat Karadeniz 54 bölüm saçmaladı, Afili Aşk bir replik ile başardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Anlat Karadeniz dizisi 3.sezona başlarken yapımcı Osman Sınav’ın sözleri büyük tepki çekmişti. Sabah gazetesine konuşan Sınav, “Biz iki tane parmak kırdık, kimsenin boğazını kesmedik, silahla öldürmedik. Bu ülkede çocuklarının gözünün önünde öldürülen kadınlar var unutmayın” şeklinde ifadede bulunmuştu.

SAK hayranları ise bu sözlere büyük tepki verdi ve Osman Sınav’ın kadına şiddeti reyting elde etmek için kullandığı şeklinde çok fazla yorum yapıldı.

Sen Anlat Karadeniz 3. sezona geri döndüğünde reytingde neler olacağı da merak ediliyordu. Afili Aşk başladığından bu yana başarılı bir şekilde ilerlemiş ve gün birincisi olmuştu. İki dizinin 4 Eylül Çarşamba günkü karşılaşmasında Afili Aşk, zirvede ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha sergiledi.

Sen Anlat Karadeniz ise ilk 2 sezonunda bulduğu büyük ilgiyi artık o kadar kolay bulamayacağını görmüş oldu.

Sosyal medyada ise dizilerin bu ilk karşılaşması ile ilgili farklı bir konu gündeme geldi.

Kırıkkale’de bıçaklanarak öldürülen Emine Bulut cinayetinin ardından daha da hassaslaşan dizilerdeki kadına şiddet konusunda Afili Aşk’ın verdiği mesaj büyük dikkat çekti.

Kerem’in Muammer’le kavgasında sarf ettiği “Çapkınlığın da bir raconu olur. Evli kadına bakılmaz. Kadın ‘Hayır’ diyorsa ‘Hayır’dır” şeklindeki sözleri sosyal medyada büyük karşılık buldu.

Sen Anlat Karadeniz 54 bölüm saçmaladı, Afili Aşk bir replik ile başardı! 12

Bir çok dizi izleyicisi bu sözlerin çok kıymetli olduğunu belirten mesajlar yayınladı.

Bir izleyicinin şu sözleri herkesin diline yerleşti. “Şu sahne SAK’ın 54 bölümdür veremediği mesajı bir anda veriyor zaten. Konuşmaya gerek yok..”

Sen Anlat Karadeniz 54 bölüm saçmaladı, Afili Aşk bir replik ile başardı! 13

Dizi izleyicileri “Kadın hayır diyorsa hayırdır” şeklindeki sözleari sosyal medyada paylaştı ve verilen bu mesajın çok anlamlı olduğuna vurgu yaptı.

İşte o yorumlardan bazıları:

Sen Anlat Karadeniz 54 bölüm saçmaladı, Afili Aşk bir replik ile başardı! 14 Sen Anlat Karadeniz 54 bölüm saçmaladı, Afili Aşk bir replik ile başardı! 15 Sen Anlat Karadeniz 54 bölüm saçmaladı, Afili Aşk bir replik ile başardı! 16  Sen Anlat Karadeniz 54 bölüm saçmaladı, Afili Aşk bir replik ile başardı! 17