Ana sayfa Dizi Haberleri Bu dizi çok konuşulur! Kanal D’nin yeni dizisi Azize, başrolleriyle izleyiciyi şimdiden şaşırttı!

Bu dizi çok konuşulur! Kanal D’nin yeni dizisi Azize, başrolleriyle izleyiciyi şimdiden şaşırttı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Yeni sezon dizilerinin hazırlıkları uzun süre önce başladı. Kimileri ekrana gelmek için gün sayarken, kimilerinin çalışmaları da devam ediyor.

Kanal D’nin yaz aylarında ortaya çıkan yeni projesi Azize ile ilgili gelişmeler ise izleyicinin dikkatini çekmekte.

Son yıllarda dizi konusunda şanssızlık yaşayan Kanal D, şu sıralar işi pek şansa bırakma niyetinde değil!

İddialı yeni projeleriyle ekrana gelmeye hazırlanan kanalın Azize isimli dizisinin başrolleri de belli oldu.

Son olarak tv8 ekranlarında yayınlanan Kızım dizisinde oynayan Buğra Gülsoy’un partneri, TRT’nin Halka dizisinden ayrılan Hande Erçel oldu!

İki ünlü ismin bir araya gelmesi, şimdiden heyecan yaratıyor. Erçel’in Halka dizisinde gösterdiği performans ve verdiği kilolarla dikkat çektiği dönemde, yeni dizinde oynayacağı Azize karakteri merakla bekleniyor.

Bu dizi çok konuşulur! Kanal D'nin yeni dizisi Azize, başrolleriyle izleyiciyi şimdiden şaşırttı! 7

Buğra Gülsoy ise dizi izleyicilerinin her zaman yüzünü güldüren bir isim. Bu iki ismin bir araya gelişinden nasıl bir enerji çıkacağı merak ediliyor. İlk kez birlikte kamera karşısına geçecek olan Hande Erçel ve Buğra Gülsoy’un ekran uyumları da merak konusu.

Süreç Film imzalı dizinin çalışmaları sürüyor. Buğra Gülsoy dizide Kartal karakterine hayat verirken, Hande Erçel de diziye ismini veren Azize karakterini oynayacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından duyurduğu haberde Başar Başaran ile Emre Özdur’un kaleme aldığı dizinin yönetmenliğini de pek çok sevilen dizide imzası bulunan Volkan Kocatürk yönetiyor.