Ana sayfa Sinema Furkan Palalı’nın yeni projesi belli oldu! Yakışıklı oyuncu dediğini gerçekleştirdi!

Furkan Palalı’nın yeni projesi belli oldu! Yakışıklı oyuncu dediğini gerçekleştirdi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Modellikten oyunculuğa geçiş yapan ve bu alanda başarıyı yakalayan Furkan Palalı bir süredir Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol alıyor. İki sezondur dizide başarılı bir performans ortaya koyan Palalı’nın yeni projesi belli oldu.

Model kökenli oyuncu Furkan Palalı, ilk çıkışını 2017 yılında No: 309 ile yapmıştı. 2019 yılında başrolünü Aslı Bekiroğlu’yla paylaştığı Benim Tatlı Yalanım dizisiyle kariyer çıkışını sürdürdü. Başarılı oyuncu bu diziden sonra Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol almaya başladı.

Palalı, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde iki sezondur Fikret Fekeli karakterini başarıyla canlandırıyor. Kısa süre önce Furkan Palalı’nın bir filmde rol alacağı ortaya çıkmıştı. Ancak bu filmin ne olacağı açıklanmamıştı. Filmle ilgili ayrıntı nihayet ortaya çıktı.

Furkan Palalı’nın yeni projesi belli oldu! Yakışıklı oyuncu dediğini gerçekleştirdi! 7

Buna göre Furkan Palalı Statü Film tarafından çekilecek Canım Merkez isimli filmde rol alacak. Film dijital bir platformda yayınlanacak. Yönetmenliğini Hakan Kurşun’un üstleneceği filmde ayrıca İlayda Erkök, Goncagül Sunar ve Duygu Mercan rol alacak. Filmin konusuyla ilgili henüz bir bilgi paylaşılmadı.

Uzun süredir televizyon dizilerinde rol alan Furkan Palalı bir süre önce bundan sonraki işinde bir filmde rol almak istediğini söylemişti. Dizilere ara vermek istediğini söyleyen Palalı, Canım Merkez filmiyle bu hayalini gerçekleştirmiş oldu.

Furkan Palalı, dünyanın birçok ülkesinde yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova sayesinde yurt dışında hatırı sayılır bir hayran kitlesi edindi. Fikret karakterini çok gerçekçi bir şekilde canlandıran Furkan Palalı hem romantik komedi projelerinde başarılı oldu hem de dram dizilerinde ne kadar etkili olabileceğini güçlü bir şekilde sergiledi.