Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz, Aşk-ı Memnu ve Yaprak Dökümü’nün izinden gidiyor!

Sen Anlat Karadeniz, Aşk-ı Memnu ve Yaprak Dökümü’nün izinden gidiyor!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

atv ekranlarında izleyenlerle buluşan Sen Anlat Karadeniz dizi müthiş reyting başarısıyla kendisinden sıkça konuşturuyor.

Güçlü hikayesi ve başarılı oyunculuklarıyla izleyenleri ekran başına oturtmayı başaran dizi daha 4 bölüm yayınlanmış olmasına karşın şimdiden dizi tarihine damgasını vurmuş durumda.

Tahir ve Nefes’in imkansız aşkını anlatan Sen Anlat Karadeniz dizisi aslında bu yönüyle hem Aşk-ı Memnu hem de Yaprak Dökümü dizilerine benziyor. Türk dizi tarihine damga vuran bu iki yapımın izinden gitmesi Sen Anlat Karadeniz’i de aynı kategoriye dahil edebilir.

Karadeniz dizisi olmasının yanı sıra bol entrikaya sahip olması diziyi daha da ilginç kılmakta…

Set ortamındaki sıcaklığın diziye de yansıdığı görülmekte… Ayrıca Karadeniz’in muhteşem doğasını tüm ihtişamı ile yansıtan dizi, ayrıca müziği ve jeneriği de izleyicileri ciddi şekilde sarmış durumda. Müzikteki başarısı dizinin reytinglerinin bu kadar iyi gelmesinde de önemli bir etken olarak duruyor.

Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Öykü Gürman, Sinan Tuzcu ve Gözde Kansu gibi isimleri buluşturan Sen Anlat Karadeniz daha uzun yıllar ekran yolculuğunu sürdürebilecek bir yapım olarak dikkat çekmekte…

Başarılı oyunculuk, güçlü hikaye, harika müzikler ve muhteşem doğa ile Sen Anlat Karadeniz, dizi tarihimize daha 4 bölüm yayınlanmış olmasına karşın şimdiden izini bıraktı diyebiliriz.