Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz, bombayı önden patlattı! Ön izlemedeki detayı farkettiniz mi?

Sen Anlat Karadeniz, bombayı önden patlattı! Ön izlemedeki detayı farkettiniz mi?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Atv’nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz, bu akşam 30. bölümüyle ekrana geliyor.

Dizinin yayınlanan tanıtımlarında Nefes’in elleri kelepçeli bir şekilde evden çıkarılışı ve Tahir’in ‘Dokunma incitirsin’ sözleri dikkat çekmişti.

Nefes’in götürülüşünü çaresizce izleyen Tahir, onu karakola kadar takip etmiş ve ‘Yalnız değilsin’ diye bağırmıştı.

Vedat’ın hain planı ile polisler tarafından götürülen Nefes’in bu akşamki yeni bölümde tutuklanacağı düşünülüyordu.

Ancak atv bombayı resmen önden patlattı ve diziden yayınladığı bir sahneyle Nefes’in bir şekilde kurtulacağını göstermiş oldu!

Asiye’yi oynayan Öykü Gürman’ın Gökte Yıldız Ay Misun isimli şarkıyı söylediği ve yemek masasında oturan Kaleliler’in de ona eşlik ettiği eğlenceli sahnede Nefes ve Tahir de oradaydı!

Sen Anlat Karadeniz, bombayı önden patlattı! Ön izlemedeki detayı farkettiniz mi? 7

Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünün finalinde kapıya polisler dayanmıştı. 30. bölüm tanıtımında da sahnenin devamını gördük ve elleri kelepçeli bir şekilde Nefes polisler tarafından götürülüyordu. Bir gece önce ise Tahir ve Nefes, birlikte romantik bir gece geçirmiş sabaha kadar deniz kenarında baş başaydılar.

Yani gidişata bakılırsa bu sahnenin Nefes tutuklanmadan önce olma ihtimali yok! Sabah uyurken polis kapıya dayanmıştı. Dolayısıyla bu ön izlemede Nefes’in, nasıl olduğunu bu akşam öğreneceğimiz bir şekilde, gözaltından kurtulduğu görülüyor.

Üstelik üzerindeki mavi bluzun da karakola giderken giydiği bluzle aynı olması, gözaltından çıktıktan sonra akşam yemeğinde ailenin bir araya geldiği neşeli anların bir göstergesi.

Ön izleme ile birlikte Nefes’in evine geri geleceği de anlaşılmış oldu.

İşte o sahne: