Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz, Diriliş Ertuğrul’u fena ezdi!

Sen Anlat Karadeniz, Diriliş Ertuğrul’u fena ezdi!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Atv’nin Sen Anlat Karadeniz dizisi dün akşam 5. bölümüyle ekrana geldi. Heyecan dolu sahnelerin yer aldığı dizi, TRT1’de yayınlanan Diriliş Ertuğrul’u resmen tahtından etti!

Yayınlandığı günden beri büyük ilgi uyandıran Sen Anlat Karadeniz, bu hafta da Total’de birinci sıraya oturdu. Diriliş Ertuğrul 2. sıradayken, Sen Anlat Karadeniz özetiyle de 3. sırada yer aldı.

AB kategorisinde 1. sırada Diriliş Ertuğrul, 2. sırada Sen Anlat Karadeniz ve 3. sırada Sen Anlat Karadeniz özet yer aldı.

Sosyal medyada da günün konusu Sen Anlat Karadeniz oldu. İlk sıraya yerleşen dizinin ardından diriliş Ertuğrul geldi.

SEN ANLAT KARADENİZ 5. BÖLÜM ÖZETİ:

Tahir pes etmiyor!

Nefes ve Yiğit’in Rusya’daki özgürlük hayalleri, Vedat’ın onları yakalamasıyla suya düşer. Tahir, Batum’da Nefes’ten gelecek “sağ salim vardık” haberini beklerken, Vedat, Nefes’ten oğlunu da ayırır, Yiğit’i annesinin kollarından koparıp İstanbul’a gönderir. Nefes şimdi yabancı bir memlekette yapayalnız Vedat’ın zalim ellerindedir.

Tahir ise yüzlerce kilometre öteden çok acı bir şekilde Nefes’in her çığlığına tanık olur. Nefes’in Yiğit’i kendisine emanet ettiğini duyar ve Vedat’ın silahından çıkan merminin sesiyle büyük bir karanlığın içine gömülür. Artık hayatının tek bir amacı vardır. Ölü ya da diri, Nefes’i Vedat’ın ellerinden almak ve Yiğit’i kurtarmak.

Karadeniz’de ise, Mustafa kardeşinin hayatı karşılığında kaçırdığı Eyşan’la uğraşırken, Asiye hiç istemediği eltisi Mercan’a bohça götürmek zorunda kalır ve elbette Asiyeliğini yapar. Ancak çok geçmeden gelen bir mesaj, Asiye’nin yüreğinde büyük bir yangını başlatır. Kocası onu başka bir kadınla aldatmaktadır! Asiye tabancasını kaptığı gibi Mustafa’sının peşine düşer.