Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz dizisi 37. yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte atv’nin açıklaması!

Sen Anlat Karadeniz dizisi 37. yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte atv’nin açıklaması!

tarafından ker_def

Sen Anlat Karadeniz geçtiğimiz sezon büyük bir başarı kazanmıştı. Dizi ikinci sezonuna da fırtına gibi başladı. En son 26 Aralık Çarşamba akşamı 36. bölümüyle ekranda yer alan Sen Anlat Karadeniz, özel kanalların reklam azlığı nedeniyle dizilerinin yeni bölümlerini yayınlamama kararı alması sebebiyle bir süredir ekranda yok.

Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu ve Öykü Gürman’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı ise sonunda açıklandı. Sen Anlat Karadeniz dizisinin 37. yeni bölümü 23 Ocak Çarşamba günü izleyicilerle buluşacak.

Peki 36. ve son bölümde neler yaşanmıştı? İşte detaylar:

Mercan, Vedat yerine Berrak’ı asmak üzereyken Tahir yetişir. Berrak’ı kurtaran Tahir, Nefes’in ondan gizli yaptıklarını öğrenince Nefes’ten hesap sorar.

Vedat’ın elinde delil olmadığını düşünen kadınlar yıkılmayıp tüm güçleriyle işe sarılırken, Vedat harekete geçer. Kadınlar polisleri kapıda görünce ne yapacak?

Tutuklu yargılanmalarına karar verilen Asiye, Nefes, Mercan, Nazar ve Berrak hapishaneye sevk edilirken hepsi kendini suçluyor. Bu savaşı gerçekten Vedat mı kazandı, yoksa her şey yeni mi başlıyor?

Sen Anlat Karadeniz
Ben Anlatınca Deli diyorlar

Yapım – Sinegraf
Yapımcı – Osman Sınav
Yönetmen – Veli Çelik / Yusuf Ömer Sınav
Senaryo – Erkan Birgören
Oyuncular – Ulaş Tuna Astepe(Tahir), İrem Helvacıoğlu(Nefes), Mehmet Ali Nuroğlu(Vedat), Sinan Tuzcu(Mustafa), Öykü Gürman(Asiye)