Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz dizisi, sosyal medyaya göre mi şekilleniyor? Eleştiriler ardı ardına geldi!

Sen Anlat Karadeniz dizisi, sosyal medyaya göre mi şekilleniyor? Eleştiriler ardı ardına geldi!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Çarşamba akşamlarının fenomen dizisi Sen Anlat Karadeniz’de dikkat çeken bazı ayrıntılar sosyal medyada tartışma konusu oluyor.

Atv’nin sevilen dizisinde yaz sezonunda senarist değişikliği yaşanmıştı. Bu gelişme ile birlikte yeni sezonda karakterler üzerinde bazı eksiklikler olduğu şeklinde yorumlar sosyal medyada konuşuluyor.

Senaristliğini Erkan Birgören’in devraldığı dizide, Tahir ve Nefes’in birbirlerine bu kadar hızlı yaklaşması izleyiciyi hayli şaşırtmış görünüyor.

Nefes’in yaşadığı işkencelerden sonra Tahir’e sarılması bile büyük bir aşamayken, romantik bir gecenin ardından birlikte olmaları biraz hızlı bulunmuş gibi!

Sen Anlat Karadeniz dizisi, sosyal medyaya göre mi şekilleniyor? Eleştiriler ardı ardına geldi! 7

Bu arada Nazar’ın davranışlarına da bazı izleyenlerin anlam veremediği görülüyor. Neden hala Vedat ile evli kaldığı sorgulanırken, herkesi şoka uğratan işkence sahnesindeki ayrıntı da konuşulmakta.

Nazar’ın o gece hem şiddete uğradığı hem de tecavüz edildiği kanısı oluşmuştu. Ancak sonraki bölümlerde sadece şiddet gördüğü şeklinde yorumlanmıştı. Bu da kafa karıştıran bir ayrıntı oldu.

Bazı izleyiciler dizinin sosyal medyadaki tepkiler, eleştiriler ve yorumlara da bakılarak senaryoda değişiklikler yapıldığı kanısında.

Aslında pek çok diziye gelen eleştirileri senaristlerin dikkate aldıkları şeklinde bir algı, daha sonraki bölümlerde yaşanan gelişmelerden dolayı oluşmakta.

Ne kadar doğru bilemiyoruz ancak muhtemelen nabız tutmak için sosyal medyadan senaristler de büyük oranda faydalanıyorlardır diye düşünülüyor.

Sen Anlat Karadeniz’in senaristi de aynı mantıkla mı gidiyor kimse bilemiyor ama izleyicilerde öyle bir algı oluştuğu görülmekte.

Bir izleyicinin bu konuda yaptığı yorumlar, sosyal medyada Sen Anlat Karadeniz’i izleyen bazı kişilerin de dikkatini çekmiş görünüyor ki yorumlar arka arkaya gelmiş.

Senaristlerin değişmesinden sonra karakterlerde farklılıklar ortaya çıktığı, bazı davranışların ve durumların altının doldurulmadığı konusunda eleştiriler yapılmakta.

Bakın izleyiciler neler söylemişler: