Ana sayfa Dizi Haberleri Resmen ustalar geçidi izledik ekranda! İstanbullu Gelin’deki çarpıcı sahneye övgü yağdı!

Resmen ustalar geçidi izledik ekranda! İstanbullu Gelin’deki çarpıcı sahneye övgü yağdı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi-Detay
Meral Çetinkaya ve İpek Bilgin, İstanbullu Gelin’in 62. bölümündeki bir sahnesinde öyle bir oyunculuk sergiledi ki gözleri ve mimikleriyle oynadılar adeta!

Ülfet karakterini oynayan Meral Çetinkaya, diziye ilk girdiği bölümlerdeki kibirli ve intikam dolu yüz ifadesinden, üzgün, yorgun ve yalnız bir kadın olarak devam ettiği sahnelere geçişlerde, izleyiciyi başka duygulara sürükledi.

Esma, tüm gururlu duruşuna karşılık, yıllarca konuşmadığı ve büyük bir öfke beslediği Ülfet’in yaşadığı acıları duyunca, tüm insani duygularla karşısına çıktığı o anlarda, kalbiyle sardı adeta Ülfet’i.

Yıllar süren nefret, öfke ve kızgınlıklarını bir kaç cümlede bırakıp yeni bir sayfa açtılar adeta.

Resmen ustalar geçidi izledik ekranda! İstanbullu Gelin'deki çarpıcı sahneye övgü yağdı! 8

İkilinin arasında geçen konuşma, Boranlar’ın da kaderini değiştirecek yeni gelişmelere neden oldu.

Esma, bebeğini kaybetmenin ve kocasının bir kaza sonucu ölmesinin ardından Ülfet’in büyük yalnızlığını ve acısını gördü.

Gururu bir kenara bırakıp onun iş yerine giden Esma, her şeye rağmen isterse yanında olabileceğini söyleyerek Ülfet’i de büyük bir şaşkınlığa uğrattı.

Kendisini yenik ve ezik hisseden Ülfet, Esma’nın daha çok kendisini yaralayacağını sanırken bambaşka bir durumla karşılaşınca kalakaldı.

“Ben sadece çok üzüldüğümü, eğer istersen senin yanında olmaya hazır olduğumu söylemeye geldim” diyen Esma’ya Ülfet’in verdiği yanıt ise çarpıcıydı: “Bu kadar kolay mıydı? İki kelimeyle aşılacak yolu mu yürüdük bunca yıldır diyorsun?”

Resmen ustalar geçidi izledik ekranda! İstanbullu Gelin'deki çarpıcı sahneye övgü yağdı! 9

Esma, Ülfet’in bu şaşkınlığı üzerine “Geç de olsa öğrendim ki kalpten kalbe konuşmak lazım. Sihirli kelimelerden korkmamak lazım” diyerek Ülfet’i daha da şaşırttı.

Ülfet, Esma’nın bu sözleri üzerine ondan özür diledi, Esma da ona karşılık vererek özür diledi.

Dizinin takipçilerini hayli duygusal anlara sürükleyen bu sahnelerde, iki oyuncunun oyunculukları da övgü topladı.

Sosyal medyada yorum yapan izleyiciler, “Muhteşem sahne, ustalar geçidi resmen, helal olsun” şeklinde mesajlar paylaştılar.

İşte o çok konuşulan sahne: