Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz dizisi yeni sezon öncesi büyük bir yenilik yaptı!

Sen Anlat Karadeniz dizisi yeni sezon öncesi büyük bir yenilik yaptı!

tarafından ker_def

Geçtiğimiz sezona damgasını vuran Sen Anlat Karadeniz dizisi, yeni sezonda atv ekranlarında yine fırtına estirmeye devam edecek.

Etkili hikayesi ve başarılı oyunculuk performanslarıyla dikkat çeken, reytingleriyle müthiş bir başarı yakalan dizinin yeni sezonu öncesinde yeni gelişmler yaşanıyor.

Dizinin 2. sezon çalışmalarının başladığı bilgisini verelim.

Senaryosu kadar müzikleriyle de çok konuşulan dizinin yeni sezonu için kemençe orkestrası kuruldu.

Türkiye’de ilk kez kurulan kemençe orkestrası ile dizinin jenerik müziği tekrardan çalındı. Ender Gündüzlü ve Metin Arıgül tarafından özgün müzikleri yapılan dizi bu sene de atv ekranlarına damga vuracak.

Konu ile ilgili açıklama yapan dizinin yapımcısı Osman Sınav, “Türkiye’de bir ilki gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Müziğimiz Karadeniz’e armağan olsun” dedi. Dizinin ikinci sezon tanıtımı atv ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Sen Anlat Karadeniz dizisi yeni sezon öncesi büyük bir yenilik yaptı! 7

İzleyiciye şiddet gören bir kadının gücünü hissettiren Sen Anlat Karadeniz, geçmişte para karşılığı satıldığı adamın zulmünden kaçıp çocuğuyla birlikte Karadeniz’e sığınan Nefes’le, onu koruduğu için ailesinin büyük tepkisiyle karşılaşan Tahir’in imkansız aşkını anlatıyor. Karadeniz’in eşsiz doğasında çekimlerine devam edilen dizi; Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu ve Öykü Gürman’ın yer aldığı geniş oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.