Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz dizisinde felaket senaryosu!

Sen Anlat Karadeniz dizisinde felaket senaryosu!

tarafından ker_def

Sen Anlat Karadeniz dizisinin 46. bölümü 3 Nisan Çarşamba akşamı yayınlandı. Herkesi şoke eden bir gelişme yaşandı. Vedat’ın bıraktığı CD’yi açan Tahir, şoke oluyor. Vedat, “Bu videoyu izlediğine göre ben öldüm demektir. Peki beni kim öldürdü Tahir?” diye soruyor. Bu sahneyi videodan izleyebilirsiniz.

Televizyon Gazetesi Detay – Vedat, tüm sinir bozuculuğu ile Tahir’i tedirgin ediyor. Vedat, Tahir’in kendisini öldüremeyeceğini biliyor. Ağabeyi Mustafa’nın da kendisini öldüremeyeceğini söyleyen Vedat, kendisini öldürebilecek tek mantıklı seçeneğin Nefes olduğunu söylüyor.

Videoyu bir hatıra olarak bıraktığını belirten Vedat, ayrıca Nefes’e bir hatıra bıraktığını belirtiyor.

Vedat, “Umarım ikinizin de çok ilgisini çekecek bir hatıra. Unutuyorsun Tahir, Vedat Sayar’ın her zaman bir B planı vardır. Sana 2 defa soru sordum, Nefes senin gerçekten karın oldu mu?” diye konuştu.

Tahir geçmişi hatırladı. Vedat, neden bu soruyu sorduğunu şöyle anlattı: “Bizim Nefes ile ikinci çocuğumuz doğumdan hemen sonra öldü. O zaman benim de kaçamaklarım oldu. Bu kaçamaklardan birinden bir hastalık kapmışım.Gerçi erkeğe bir şey yapmıyor. Erkek sadece taşıyıcı. Ama kadını öldürebiliyor. Eğer hamile kalırsa kadın ölebiliyor. Eğer Nefes hamile kalırsa çok büyük ihtimalle çocuk da Nefes de ölecek..”

Vedat’ın bu son hamlesi Tahir’i deli edecek. Yeni bölümde Tahir, Nefes’e bebeği aldırmaları gerektiğini söyleyecek mi? Gerçekleri açıklayacak mı merakla bekleniyor.

Sen Anlat Karadeniz 46. bölümde başka neler oldu?

“Tahir kim o kadın?”

Murat, Nazar tarafından düğünde terk edilmiş olmanın şokundadır. İntiharı bile düşünen Murat’ı Tahir durdurur. Omuz omuza veren Kaleli erkekleri birbirlerine en büyük destektir. Fikret, Vedat’ın pisliklerini temizlemeye kaldığı yerden devam ederken karşısına çıkan bilgi hem Nefes’i hem Tahir’i ilgilendirmektedir. Nefes ve Tahir’in aşkları sonunda meyvesini verir. Nefes hamiledir, ancak Vedat giderayak bir sürpriz yapmış ve Tahir’in eline yeni bir bomba bırakmıştır.