Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz dizisinde Nefes ölüme yürüyor!

Sen Anlat Karadeniz dizisinde Nefes ölüme yürüyor!

tarafından ker_def

Atv’de yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisinin 47. bölümünde hamile olmanın mutluluğunu yaşayan Nefes, Saniye Hanım tarafından da gittikçe daha çok benimsenmeye başlıyor.

Nefes,Saniye Hanım’a farkında olmadan ‘anne’ derken Asiye ve Saniye Hanım hem şaşırıp hem de mutlu oluyorlar.

Televizyongazetesi/Detay

Evde herkes için sürpriz olan yeni bebek müjdesi devam ederken, gerçekleri bilen Tahir, büyük bir ızdırap yaşamakta.

Vedat’ın bıraktığı kötü hastalık nedeniyle bebeğini aldırmaması durumunda Nefes’i öleceğini bilen Tahir, ne yapacağını, bunu nasıl Nefes’e söyleyeceğini bilemeden oradan oraya savrulmakta.

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu ve Öykü Gürman’ın oynadıkları dizinin yeni bölüm tanıtımında herkesi endişelendiren bir görüntü ekrana geldi.

Elinde bebeği için hazırlanmış patikler, giyecekler, battaniyenin olduğu bohçayla bir anda yere yığılan Nefes’in, hamile olduğu her gün biraz daha ölüme yaklaştığı görülüyor.

Heyecanlı bir bölümle ekrana gelecek olan dizide Nefes’in gerçeği öğrenip öğrenmeyeceği de merak konusu.

İşte Sen Anlat Karadeniz 47. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Murat, Nazar tarafından düğünde terk edilmiş olmanın şokundadır. İntiharı bile düşünen Murat’ı Tahir durdurur. Omuz omuza veren Kaleli erkekleri birbirlerine en büyük destektir.

Fikret, Vedat’ın pisliklerini temizlemeye kaldığı yerden devam ederken karşısına çıkan bilgi hem Nefes’i hem Tahir’i ilgilendirmektedir.

Nefes ve Tahir’in aşkları sonunda meyvesini verir. Nefes hamiledir, ancak Vedat giderayak bir sürpriz yapmış ve Tahir’in eline yeni bir bomba bırakmıştır.