Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş dizisinde Can ve Sanem gizlice nikahı basıyor! Fakat bu durumda bir gariplik var!

Erkenci Kuş dizisinde Can ve Sanem gizlice nikahı basıyor! Fakat bu durumda bir gariplik var!

tarafından ker_def

Başrollerinde Demet Özdemir ve Can Yaman’ın oynadıkları Erkenci Kuş dizisinin dün akşam yeni bölümü bekleniyordu ancak yayınlanmadı.

Televizyongazetesi/Detay

Dizinin 37. bölümü 13 Nisan Cumartesi akşamı yayınlanacak. Yeni bölümde Can ve Sanem, düğünleriyle ilgili detayları konuşmak için Mevkıbe Hanım’a gidiyorlar ama pek yanaşmayan Mevkıbe Hanım geçiştirmeye çalışıyor.

Aşıklar annelerini ikna etmek için uzun süre uğraşıyorlar. Hüma Hanım ve Mevkıbe’yi bir araya getirseler de işin içinden bir türlü çıkamıyorlar.

Erkenci Kuş dizisinde Can ve Sanem gizlice nikahı basıyor! Fakat bu durumda bir gariplik var! 7

Sonunda çareyi herkesten gizli nikah kıyıp bitirmekte bulan Can ve Sanem, son anda nikahı basan annelerini görünce kalakalıyorlar.

Can ve Sanem nikah kıydılar mı yoksa bu bir rüya sahnesi mi pek anlaşılamıyor tanıtımdan. Çünkü ikilinin yanında nikah şahitlerinin olmaması dikkat çekiyor.

Bu arada bir sürpriz de Emre ve Leyla cephesinden geliyor. Emre, Leyla’ya evlenme teklif edecek.

Erkenci Kuş 37. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Can, Sanem’e evlilik teklifi ediyor.

Can ve Sanem, aileler arasında yaşanan bu kargaşadan bir an evvel kurtulmak için evlenme kararı alırlar. Bu arada Can’ın doğum günü yaklaşmıştır, Sanem Can’a sürpriz bir hediye ve doğum günü hazırlar. Fakat Hüma’nın başka bir planı vardır, öncelikle Mevkıbe’yle konuşur ve aralarını düzeltme yoluna gider. O da Can için sürpriz bir parti düzenler. Fakat doğum gününde en büyük sürprizi Can yapar ve Sanem’e evlenme teklif eder. Sanem dahil herkes çok şaşırır. Sanem’in bu sefer cevabı ne olacaktır?