Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz dizisine izleyiciden sezon finali isyanı: Mümkünse anlatmayın!

Sen Anlat Karadeniz dizisine izleyiciden sezon finali isyanı: Mümkünse anlatmayın!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – atv’de yayınlanan ve 53. bölümüyle sezon finali yapan Sen Anlat Karadeniz dizisine isyan var!

Dizinin takipçileri, sezon finalini beğenmediklerini sosyal medyada yorumlamaya başladılar. Özellikle senarist Erkan Birgören’i sert şekilde eleştiren dizinin izleyenleri, İrem Helvacıoğlu’nun oyunculuğunun da son bölümde unutulmayacak sahneler yaşattığını belirtiyorlar.

Senaryoyu beğenmeyen izleyici, yeni sezonda İrem Helvacıoğlu’nun oynadığı Nefes karakterinin ölme ihtimaline ise ateş püskürüyor!

Son bölümde Melek’in Genco’nun şiddetine uğradığını Nefes’e anlatmasıyla Genco, Nefes’ten ve Kaleliler’den intikam almak için Nefes’i kaçırdı.

Bu sırada hastanede Nefes’in bir dış gebelik yaşadığını farkeden doktor, 8 haftalık hamile olan Nefes’in bir an önce ameliyat olması gerektiğini ve ölebileceğini söylemişti. Aile durumu öğrendi ve Tahir’e ulaştı. Ancak Tahir, Nefes’in kaçırıldığını öğrenmiş ve onu bulmaya çalışıyordu.

Nefes ise Genco’nun onu götürdüğü bir depoda sancılar içinde kıvranıyordu. Nefes’in çığlıkları her yeri inletirken bir ara baygın düştü. Genco, onu bir süre izledikten sonra bırakıp gitti.

Tahir, onun nerede olduğunu Hazan’ın yardımıyla öğrendi ve adamları vurarak Nefes’i buldu. Nefes, dayanılmaz acılarla kıvranıyordu. Tahir, Nefes’i kucaklayıp hastaneye götürmeye çalışırken, dizi sezon finali yaptı.

İşte final sahnesi: 

Bu noktadan sonra ise izleyicinin isyanı başladı. Sezon finalinde beklediklerini bulamayan izleyiciler, İrem Helvacıoğlu ve Ulaş Tuna Astepe’nin oyunculuğuna ise övgüler yağdırdılar.

Bu arada fragmanda yer alan hastane görüntülerinin de bölümde olmamasına izleyici tepki verdi.

İşte izleyicilerden gelen yorumlardan bazıları:

Ne sen anlat karadenize ne de sezon finaline yakışır bir bölümdü. NefTah’ın bir iki sahnesi ve bu son sahne dışındakiler resmen çöp

İrem Helvacıoğlu yoksa bizde yokuz.Hatırlatmak istedim.

Sıfır şaka sadece bu sahne için izledim 3 saat boyunca. İrem Helvacıoğlu ve Ulaş Tuna Astepe siz her şeyin en iyisini hakediyorsunuz

Helvacıoğlu ve Astepe olmasa bi hicsiniz ayni senaristle donecekseniz mümkünse hic dönmeyin

Yeni sezon da İrem Helvacıoğlu var ise görüşürüz canım

Sak’ın sak olduğu zamanlarda görüşelim

bunca insan sadece irem için izledik ve #İremΗelvacıoğlu muhteşemdi

Bu sezon anlatamadı karadeniz

Mümkünse erkansız bölümlerde görüşelim

off #İremHelvacıoğlu resmen yaşadın bize de yaşattın seni gerçekten ayakta alkışlıyorum iyi ki sen be İrem iyi ki sen
İrem olmasa bir hiçsiniz . Oynamamış yaşamış yine kraliçem

Mümkün olsaydı görüşmeseydik ama görüşeceksek illa sezonu bi seyredin öyle gelin
koca sezondur anlatamadık size

Sen Anlat Karadeniz dizisine izleyiciden sezon finali isyanı: Mümkünse anlatmayın! 7

BU SEZON ANLATMAYI BECEREMEDİNİZ MÜMKÜNSE ERKANSIZ DÖNÜN GERİ

Hastane çekimleri vardı neden yayınlanmadı

Yeni sezonda umarım kendinizi toparlarsınız ilk iş olarak senarist değişikliği olsun yeni senarist bu senaryoyu yaz boyu düşünse ancak toparlar

Mümkünse bir daha anlatmayın

Bu kadar mıydı cidden ya bu sahneler burda bitmiyordu neden sürekli kesiyorsunuz arkadaş su sahneleri yeter artık ya bıktım sizin su sürekli kesitiginiz sahnelerden 12.30 bitirebilirdiniz diziyi neydi bu aceleniz Allah askına yeter ya

Yine mi kandirdiniz bizi?! Bu nasil sezon finali?! O kadar bos, ozentisiz yazmis ki @erkanbirgoren! Yaziklar olsun! Helvacigolu oyunculugu olmasa bom bos bir bolumdu!

Mümkünse erkansız ve gereksiz karakterler olmadan görüşelim!

Sen Anlat Karadeniz 53. Bölüm Sezon Finalinde Neler Oldu?

Yangından kurtulmayı başaran Genco, Melek’i susturmakla kalmayıp Kalelilerden intikam almak için kolları sıvar. Kalleşçe bir plan yapıp, Nefes’in radyodaki konuşmasını sürpriz bir silaha çeviren Genco, Kalelilerin itibarını iki paralık etmek için uğraşacaktır.

Melek için işbirliği yapan Nefes ve Hazan sonunda genç kızı konuşturmayı başarırlar. Melek o güne kadar sır gibi sakladığı gerçeği Nefes’le paylaşırken, Melek’in itirafı Genco’nun bu savaştaki ölümcül darbesini hazırlar.

Nefes ve Tahir doğacak çocuklarının hayalini kurarken, bu hayale gölge düşer. Acilen ameliyata girmesi gereken Nefes, Genco tarafından kaçırılır. Hayatta kalmak için zamanla yarışan Nefes, şimdi Genco’nun elinde tutsaktır.