Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz dizisinin kurtuluşu İrem Helvacıoğlu’na bağlı!

Sen Anlat Karadeniz dizisinin kurtuluşu İrem Helvacıoğlu’na bağlı!

tarafından ker_def

Sen Anlat Karadeniz dizisi için final ihtimali dillendiriliyor!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Anlat Karadeniz dizisi hayranları sosyal medyada son günlerde dizinin geleceği üzerine çok sayıda yorum yapmakta.

Özellikle Diriliş Osman dizisinin yeni sezonda TRT1 yerine atv ekranında yayınlanacak olması, Çarşamba günlerinin algıda Diriliş günü olarak yer etmesi nedeniyle Sen Anlat Karadeniz hayranları bazı ihtimaller üzerine yorumlar yapmakta.

Diriliş Osman dizisinin Ocak ayı itibariyle buluşacağı düşünülür ise Eylül – Ocak arasında Çarşamba günleri Sen Anlat Karadeniz yayınlanıp reyting durumuna mı bakılacak?

Yoksa Sen Anlat Karadeniz dizisi gün mü değiştirecek?

Tabii ki bir başka ihtimal de Diriliş Osman’ın Çarşamba’dan farklı bir güne alınması…

Dizi takipçileri sosyal medyada bu ihtimaller üzerine yorum yapmakta. En çok da atv’nin bu gün çakışması konusunu nasıl çözeceğini merak etmekte.

Farklı yorumlar da olsa genel algı Sen Anlat Karadeniz’in Ocak ayına kadar Çarşamba günleri devam etmesi ve reytinglerinin bu süreçte izlenmesi yönünde olacağı, Ocak ayında ise yeni bir ayarlama yapılabileceği iddiası dillendirilmekte.

Sen Anlat Karadeniz izleyicileri en kötü senaryo olan final yapma ihtimalini de göz ardı etmiyor.

Eğer dizi Nefes karakterinin üzerine yoğunlaşmaz NefTah romantizmi yeniden ısıtılmaz ise izleyicinin ilgisinin daha da düşeceği düşüncesi hakim. Yani işin özü Nefes’i merkeze alan bir senaryo mantığı ile dizi yoluna devam edebilir. Bu görüş birçok izleyicide hakim bir görüş…

Bir grup izleyici ise atv’nin Sen Anlat Karadeniz’i gününde tutacağı ve Diriliş Osman’ı farklı bir gün ekrana getireceği düşüncesi içerisinde.

Fakat dizideki tek sorun Nefes ve Tahir’in durumu değil.. İzleyiciler artık dizideki şiddet sahnelerinden, kadın ve çocuk şiddeti üzerinden ilerlemesine tepki göstermekte.

Dizinin acı, istismar ve şiddet ile pedofili üzerinden reyting almaya çalıştığı iddiasını ortaya koyan izleyiciler, Gülper Özdemir’in canlandırdığı Hazan karakteri üzerinden de diziye eleştiriler yönelmekte.

Diziyi, söz verdiği hikaye yerine reyting almak için bu konulara ağırlık verdiği için eleştiren önemli bir kesim de var.

Dizinin kadınları rezil ettiği algısı da izleyicide oluşmuş durumda.

Sen Anlat Karadeniz dizisinin 3. sezonda yoluna sağ salim devam edebilmesi için sosyal medyada yükselen bu büyük sese kulak vermesi ve izleyicileri kızdırmaması en önemli nokta gibi gözüküyor…