Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz dizisinin Tahir’i ile Kimse Bilmez’in Ali’si için sosyal medyada ilginç karşılaştırma!

Sen Anlat Karadeniz dizisinin Tahir’i ile Kimse Bilmez’in Ali’si için sosyal medyada ilginç karşılaştırma!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – atv’de 2. sezonuyla final yapan Sen Anlat Karadeniz dizisindeki Tahir karakteri, izleyicinin çok sevdiği ve Ulaş Tuna Astepe’nin başarılı oyunculuğuyla çok konuşulan bir karakter oldu.

Yıllarca Vedat gibi hasta ruhlu bir adamdan gördüğü eziyetler sonrasında yolu Tahir ile kesilen Nefes’in hikayesinin anlatıldığı dizi, ilk yayınlandığı günden beri izleyenlerin beğenisini kazanmaya devam ediyor.

atv’nin yaz sezonunda başlayan yeni dizisinde de benzer bir durum yaşanmakta.

Keremcem’in oynadığı Ali karakteri, Engin Hepileri’nin oynadığı Uygar’ın elinden, Özgü Kaya’nın oynadığı Sevda’yı kurtarmak için çabalıyor ve canını ortaya koyuyor.

Hikayelerin bu benzer yanları, izleyicinin de bir karşılaştırma yapmasına neden oluyor.

Sosyal medyada son günlerde Kimse Bilmez dizisi ile Sen Anlat Karadeniz arasındaki benzerliklere yönelik paylaşımlar dikkat çekiyor.

atv’de ekrana gelen Sen Anlat Karadeniz dizisinde Tahir Kaleli karakterini canlandıran Ulaş Tuna Astepe, başarılı performansı ile alkış almakta. Dizi sezon arasında ve oyuncular da tatile çıktı.

Sen Anlat Karadeniz dizisinin Tahir'i ile Kimse Bilmez'in Ali'si için sosyal medyada ilginç karşılaştırma! 8

Yaz ekranında ise bazı izleyicilere göre “Yazlık Sen Anlat Karadeniz” atv’de yayınlanıyor. Yazlık Sen Anlat Karadeniz ifadesi Kimse Bilmez dizisi için söyleniyor.

İki dizi arasındaki konu benzerliğine dikkat çeken kimi izleyiciler Keremcem’den de Ulaş Tuna Astepe çıkartma gayreti olduğundan bahsediyor.

Her iki dizide de Tahir ve Ali ile Nefes ve Sevda bazı benzer yönlere sahip. Ancak bu dizilerin birbirinin benzeri olduğunu söylemek için yeterli değil.

Kadına şiddet konusunu işlemesi bakımından benzerlik olabilir, ama bu iki dizinin birbirinden çok farklı dokulara sahip olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Her ne kadar Tahir ve Ali, yardıma ihtiyacı olan kadınlara yaklaşımlarıyla benzerlik taşısa da bunun sosyal medyaya yansıyan şekilde Ali karakterinden Tahir çıkarma gayreti biraz ağır bir yorum.

Sen Anlat Karadeniz dizisinin Tahir'i ile Kimse Bilmez'in Ali'si için sosyal medyada ilginç karşılaştırma! 9