Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinin yıldızı Ebru Şahin’den samimi itiraflar: Bit pazarına bayılıyorum!

Hercai dizisinin yıldızı Ebru Şahin’den samimi itiraflar: Bit pazarına bayılıyorum!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – atv ekranlarında yayınlanan Hercai dizisindeki Reyyan karakteriyle izleyenlerin gönlünü çelen Ebru Şahin, kendisiyle ilgili merak edilenleri anlattı.

atv’nin Dizi TV programına konuşan Şahin, moda ile ilgisi hakkındaki soruları yanıtlarken, özellikle Vintage kıyafetleri çok sevdiğini anlattı.

Çocukken anneannesinin kıyafetlerini karıştırdığını itiraf eden oyuncu, hala onun gardrobundan faydalandığını da saklamadı. Özellikle eski döneme ait etekler, elbiselerin yanı sıra renkli fularları da çok sevdiğini belirtiyor.

Okul yıllarında çok süslü bir kız olmamasına rağmen, renkli hırkalar giymeyi tercih ettiğini ve bu yüzden de kimi zaman azar işittiğini anlatan oyuncu, en çok bit pazarından giyinmeyi seviyor.

“Çok sevdiğim markalar var ama takıntı boyutunda değil. Bit pazarlarını çok seviyorum. Eski parçaları çok seviyorum. Çok gitmişliğim de vardır” açıklamasını yapan oyuncu, aynı zamanda çok fazla ayakkabısı olduğunu, daha çok bot tarzı ve kaba spor ayakkabıları beğendiğini de belirtiyor.

Günlük hayatında spor giyinse de bir davete gittiğinde yüksek topuklu ayakkabılar giydiğini ve uzun süre üzerinde kalabildiğini de aktaran Ebru Şahin, genç kızlara da sadelikten ve doğallıktan yana olmayı tavsiye ediyor.

Dizide doğal ve kıvırcık saçlarıyla görünen Ebru Şahin, saç bakımı için de şunları söylüyor:

“Sık sık bakım yapmaya özen gösteriyorum. Doğal maske tarifleriyle işlem yapıyorum. Boya ve fönden uzak duruyorum.”

Ebru Şahin’in röportajını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…