Ana sayfa Dizi Haberleri Afili Aşk paraşütsüz düşerken tahminler doğru çıktı

Afili Aşk paraşütsüz düşerken tahminler doğru çıktı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz aylarının fenomen dizisi Afili Aşk, ekrandaki çok az sayıdaki romantik komedi işlerinden birisi… Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk’in de birbirlerine çok yakıştığı, uyumlu oldukları bir yapım.

Afili Aşk, ciddi bir seveni olmasına rağmen son dönemde düşen reytingleri ile alarm zilleri çalıyor.Bu düşünün en önemli nedeni ise karşısındaki dram projelerinin fazlalığı… Bir tarafta Kuruluş Osman gibi güçlü bir yapım diğer yanda Doğduğun Ev Kaderindir ve Benim Adım Melek gibi iki tane trajedi ağırlıklı dizi…

Bir de bunun yanına Show TV’den Zemheri katılınca Afili Aşk için çarşamba akşamları ayakta kalmak bir hayli zorlaştı. Dram işlerinin her zaman daha fazla izleyicisi bulunuyor. Afili Aşk da ekranda dram dizileri artınca yavaş yavaş reyting kaybı ile karşı karşıya kaldı.

Senaristlerin bulduğu çözüm ise Ayşe ve Kerem’i ayırmak oldu. Tahminler de bu yöndeydi. İkilinin ayrılığı düşen reytinglere bağlanmıştı. Yeni formül ise onları ayırıp yep yeni bir başlangıç yaparak reyting düşüşünü durdurmak ve mümkün ise yükseltmek.

Ancak bu plan tutar mı bilinmez.. Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu da konuyu köşesine taşıdı ve şu yorumda bulundu:

“‘Afili Aşk’ta Kerem ile Ayşe ayrıldı. Peki dizi ne olacak, bitecek mi? Efendim sordum, soruşturdum bugüne kadar anlatılan hikayenin tıkanmaması adına bulunmuş bir yöntem olduğu söyleniyor. Hatta birbirlerini çok sevdikleri mesajını bize verdikten sonra oldu bu boşanma. Asıl şimdi yeniden başlıyor dizi. Sadece Kerem ile Ayşe için değil, tüm karakterler için ‘Afili Aşk’ ilk bölümü bundan sonra diyelim…”