Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sen Anlat Karadeniz kesmedi, Öykü Gürman hedef yükseltti!

Sen Anlat Karadeniz kesmedi, Öykü Gürman hedef yükseltti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü şarkıcı Öykü Gürman’ın oyunculuk yolculuğu Sen Anlat Karadeniz dizisiyle başladı. Asiye karakterini başarıyla canlandıran Gürman, Osman Sınav’ın verdiği büyük şansı iyi değerlendirmişti.

Dizi sırasında müzik çalışmalarına da devam eden Öykü Gürman, büyük popülerlik de kazandı. Sen Anlat Karadeniz ile iyi bir oyuncu da olabileceğini kanıtlayan Öykü Gürman, şimdi hedef yükseltti.

Pandemi öncesinde başlayan 4 bölüm Gel Dese Aşk dizisinde de rol alan Gürman, yapımın iptal olmasının ardından gözünü sinemaya dikti.

Ramazan ayında atv ekranında program sunuculuğu da yapan Öykü Gürman, artık sinema filmlerinde rol almak istediğini söyledi.

Kadir Çetin’in programına konuk olan Öykü Gürman, hedefini şu şekilde aktardı: “En büyük hayalim bir sinema filminde oynamak. Ünümün ülke dışındaki festivallerde anılmasını istiyorum. Hatta ödül almak hedefim.”

Öykü Gürman ayrıca yeni sezonda yine televizyonda sunucu olarak yer alacak. Şarkıcı, öğlen kuşağında bir program ile hayranlarının karşısına çıkacağı müjdesini de verdi.