Ana sayfa Dizi Haberleri Sanki dizi değil de moda gösterisi! Yasak Elma dizisinde bunu da gördük!

Sanki dizi değil de moda gösterisi! Yasak Elma dizisinde bunu da gördük!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin sevilen dizilerinden Yasak Elma, ilk 3 sezon sergilediği başarının ardından yeni sezon için de oldukça iddialı… Talat Bulut, Şevval Sam, Barış Kılıç, Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Gökhan Alkan gibi ünlü isimleri kadrosunda buluşturan dizinin 4. sezonu Eylül ayında izleyici ile buluşacak.

Eda Ece, 7 Eylül Pazartesi gününü işaret etmişti. 75. yeni bölümün bu tarihte yayınlanması bekleniyor. Bu arada dizinin ekibi hem sette ter döktü hem de afiş çekimlerini de adeta moda gösterisine dönüştürdü.

Yasak Elma dizisinin 4. sezonu öncesinde yapılan afiş çekimlerinden bazı görüntüleri oyuncular instagram hesaplarından yayınlamıştı.

Eda Ece, Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade’nin adeta moda gösterisindeki gibi şık halleri, dizi için seçilen kıyafetlerin etkileyiciliği ve oyuncuların da başarılı performansları yayınlanan videonun dikkat çeken yanlarıydı.

Yasak Elma oyuncuları adeta bir moda gösterisinde, mankenlere taş çıkartacak kadar başarılı bir çekim gerçekleştirdi. İşte o görüntüler: