Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz sezon finali fragmanı yayınlandı… Finalde büyük bir şok izleyiciyi bekliyor!

Sen Anlat Karadeniz sezon finali fragmanı yayınlandı… Finalde büyük bir şok izleyiciyi bekliyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Sen Anlat Karadeniz dizisi, 13 Haziran Çarşamba akşamı sezon finali olan 21. bölüm ile ekrana gelecek.

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu ve Öykü Gürman’ın oynadıkları dizinin sezon finalinde, izleyenleri adeta aksiyon ve heyecan dolu bir bölüm bekliyor.

Tahir, Nefes ve Yiğit’in Rusya’ya kaçacaklarını öğrenen Vedat, sinir krizi geçiriyor. Vedat, haberi veren Cemil’in yakasına yapışıp ne zaman kaçacaklarını öğrenmeye çalışırken, Nazar şok içinde kalıyor.

Yiğit’e kavuşan Nefes, Rusya’ya kaçacaklarını öğrenince karşı çıkıyor ancak Tahir, Vedat’ın avukatının şikayet ettiğini ve tutuklanabileceğini söyleyince Nefes mecbur kalıyor. Gözyaşları içinde Kaleliler’e veda eden Nefes, istemeyerek de olsa gitmeyi kabul ediyor.

Vedat ise hain planlarını devreye sokuyor. Herkesi yakmaya kararlı olan Vedat, Rusya’ya kaçmak için gemiye binen Tahir ve Nefes’in peşine düşüyor.

Şimdi nefeslerini tutan izleyiciler, Nefes ve Tahir’in Vedat’tan kurtulup kurtulamayacağını büyük bir merakla bekliyor.

Bu arada Vedat’ın tanıtımlarda sakallarını kestiği de izleyenlerin gözünden kaçmıyor!

İşte Sen Anlat Karadeniz 21. bölüm sezon finali tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Geri dönüşü olmayan yola girilmiştir bir kere. Tahir, canını hiçe sayıp itirafı Mithat’a vermiştir. Vedat’ın da Nefes’i ihbar etmesi an meselesidir artık.

Tahir’in, Nefes ve çocuklarla olabilmesinin tek yolu kalmıştır. Karadeniz’den gitmek… Tahir’in deli hamlesi, Kaleli Konağı’na kor gibi düşmüştür. Tahir’in, kendisine haber vermeden, hayatını sonsuza kadar değiştirecek kararlar almasına sinirlenen Nefes bir yanda, ailesi dağılmasın diye her fedakarlığı yapan Mustafa diğer yanda Tahir’e karşı çıkarlar. Onu destekleyen tek kişi, Nazar konusunda hala canı acıyan Murat’tan başkası değildir.

Sen Anlat Karadeniz sezon finali fragmanı yayınlandı... Finalde büyük bir şok izleyiciyi bekliyor! 7

SEN ANLAT KARADENİZ TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Velayet zaferinin keyfini süren Vedat, Kalelilere ikinci darbeyi indirmek için Nazar’la evlilik hazırlığındadır. Bilmediği şeyse mutluluk dakikalarının sayılı olduğudur, herkes için son başlamıştır artık. Kaybedecek hiçbir şeyi kalmayan Vedat’ın öfkesi kimleri yakacaktır? Tahir ve Nefes, Karadeniz’den sonsuza kadar kopacaklar mıdır?