Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’de gaddar adamdı, Güvercin’de pamuk şekerine döndü!

Sen Anlat Karadeniz’de gaddar adamdı, Güvercin’de pamuk şekerine döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Anlat Karadeniz dizisinde canlandırdığı Vedat karakteri ile hala hafızalarımızda olan Mehmet Ali Nuroğlu, Vedat olarak yaptığı işkenceler ve kötülüklerle herkesi sinir etmiş, müthiş performansıyla da takdirleri kazanmıştı.

Nuroğlu ayrılana kadar da Sen Anlat Karadeniz dizisinin itici gücüydü.. Onun gitmesinden sonra yeni kötüler geldi ama hiçbirisi diziyi onun kadar sürükleyecek şekilde başarılı olamadı. Mehmet Ali Nuroğlu, gaddar bir adam olarak Sen Anlat Karadeniz izleyicilerinin hafızalarına yerleşti.

Sen Anlat Karadeniz'de gaddar adamdı, Güvercin'de pamuk şekerine döndü! 8

Ancak şimdilerde ünlü oyuncu Güvercin dizisinde Kenan Cibranoğlu karakteriyle bambaşka bir portre çiziyor. Sosyal medyada ünlü oyuncu için ilginç yorumlar yapılıyor.

Vedat ne kadar zalim ise Kenan o kadar uzlaşmacı… Vedat gaddarlığı ve kötülükleri ile nam saldı. Kenan ise şimdiye kadar iyilikleri ve saygısını aşmaması ile beğenildi. Mehmet Ali Nuroğlu hayranları ise Vedat’tan Kenan’a geçişe hala alışamadı. Sosyal medyada ünlü oyuncuya iltifatlar üst üste yapılıyor.

Sen Anlat Karadeniz'de gaddar adamdı, Güvercin'de pamuk şekerine döndü! 9

Müthiş performansını yeni rolünde de sürdüren oyuncu, çok da karizmatik bulunuyor.

Belki Sen Anlat Karadeniz’deki Vedat karakterini hiç unutturamayacak ama, her yeni rolün hakkını verdiğini de ispat ediyor.