Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’de izleyicinin istediği oldu ve gerçek ortaya çıktı!

Sen Anlat Karadeniz’de izleyicinin istediği oldu ve gerçek ortaya çıktı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Atv’de yayınlanan Sen Anlat Karadeniz, dün akşam 22. bölümüyle sezona giriş yaptı.

Dizide geçtiğimiz sezon aniden ortaya çıkan Ceylan’ı izleyici pek benimsememişti.

Yeni sezonda pek çok izleyici, Ceylan’ın Nefes’in kızı olmadığına ve bunun da Vedat’ın bir oyunu olduğuna inanmak istedi.

Tahir ve Vedat denizde uzun bir boğuşma yaşarken, Vedat’ın adamları geldi ve işler değişti. Ancak Vedat ve adamlarının eline düşen Tahir ve Ali, botla kaçmaya çalışan ve çocuklarla Nefes’i de götürmek isteyen Vedat’ı yine alt ettiler. Adamları etkisiz hale getirdikten sonra Tahir, suyun içinde Vedat’la boğuşmaya başladı. O sırada Vedat’ın kafası botun pervanesine değdi ve suyun içinde kayboldu.

Herkes onun öldüğünü zannedip mutlu ve yeni hayatlarına yelken açarken Vedat, bir şekilde ayakları felç olmuş ama kurtulmuş olarak görüldü.

Sen Anlat Karadeniz'de izleyicinin istediği oldu ve gerçek ortaya çıktı! 7

Yine planını kuran Vedat, bu kez daha büyük bir intikamla gelmek için yanına güçlü bir mafya babasını da aldı ve intikam planlarını hayata geçirmek için zaman bekledi. Bu arada felç olan ayağını düzeltmek için de çabalıyordu.

Dizinin en büyük sürprizi ise Ceylan konusunda yaşandı.

Yiğit’in Ceylan’ın kardeşi olduğunu kimseye söylememesini istedi Nefes önce. Sonra içinde Ceylan’a karşı anne duyguları hissetmediğini anlattı Tahir’e. Nefes, Ceylan’a yakınlaşamıyor, onu bağrına basamıyordu.

Dizinin final sahnesinde Vedat, elinde Tahir-Nefes ve Yiğit’in fotoğrafına bakarak Nefes’in Ceylan’a iyice yaklaşması, ısınması, onu bağrına basması, kendi çocuğu olduğunu düşünmesi için beklediğini ve acı gerçeği, onun kendi kızı olmadığını daha sonra söyleyeceğini anlatınca, her şey ortaya çıktı.

Ceylan, pek çok izleyicinin de tahmin ettiği gibi Nefes’in kızı değildi. Bu da Vedat’ın bir oyunuydu.

İzleyenler, Ceylan karakterinin aniden diziye girmesinden pek hoşlanmamış ve böyle bir sonucun çıkmasını da yorumlarında belirtiyorlardı.

Ya bu sesler duyuldu ve senaryo değiştirildi ya da gerçekten böyle bir sonuç izleyiciyi bekliyordu!

Sonuç olarak CEylan, Nefes’in kızı değil, bu gerçek de ortaya çıkmış oldu sezonun ilk bölümünde….